Da li bobica stvarno pomaže?


Evgenia Polevich, 44 godina, Vinnitsa

Uz pomoć bobica, izliječio sam kronični cistitis. Istodobno je koristila posebne ženske dodatke prehrani. Čuo sam puno o lišću medvjeda, čitao sam različite preglede na internetu, odlučio sam ga isprobati i nisam bio razočaran. Za šest mjeseci, stanje mjehura se vratilo u normalu, više nije mučilo bol. Danas ga i dalje pijem radi prevencije.

Valeria Mamontova, 27 godina, Novosibirsk

Nakon poroda, imao sam velikih problema s viškom mlijeka. Istodobno sam hranio dijete u rodilištu i morao sam još mnogo toga izraziti. Bojao sam se da će prsa pasti. Počela sam piti bobicu i doslovno za tjedan dana količina mlijeka se smanjila. Dobro je u medvjedu da se njime može regulirati ovaj proces: postalo je puno - popilo, smanjilo - prestalo je piti. Sada ih ne hranim već godinu dana, a prsa su postala poput dvadesetogodišnjaka.

Alexander Matushkin, 36 godina, Moskva

Dijagnoza: kronični pielonefritis bez egzacerbacija na pozadini velikog nakupljanja bubrežnih kamenaca. Čuo sam da bobica mnogo pomaže. Pregledi kolega obavili su svoj posao i počela sam piti tinkturu zajedno s lijekovima. Dijeta: puno voća i povrća, često pijenje, bez slanog i prženog. U četiri mjeseca, upala je potpuno prošla i većina kamenja je izašla. Odbio sam lijekove, ali i dalje pijem bobica i slijedim dijetu. Više od godinu dana nema problema.

Ekaterina Seys, Kaliningrad

Moja kćer (8 godina) razvila je blefaritis nakon što je pretrpjela žuticu, oči su joj se stalno upalile, a trepavice su se isušile. Bojali smo se koristiti jake lijekove jer je dijete nakon bolesti bilo slabo. Vrlo smo zainteresirani za medvjeđe uši, travu. Recenzije na internetu kažu da pomaže kod upale očiju. Napravili smo izvarak i kapali tri tjedna. Moja kćer se oporavila i nakon toga se oči nisu upalile.

Alisa Kruzhevnaya, 31, Vladivostok

Koristila je bobicu za liječenje upaljenog mokraćnog mjehura, koji je hladila na kampiranju. Nisu korišteni drugi lijekovi. Trava je pomogla, mjesec dana prošla bol i upala, normalizirano je mokrenje.

Alexander Petrov, 51, Donjeck

Drvna grahorica se počela koristiti u liječenju prostatitisa 2009. godine. Nakon otpuštanja iz bolnice, problemi s mokrenjem i bol u zdjelici ostali su. Zajedno s lijekovima pio sam tinkturu medvjeda. S njom je oporavak značajno ubrzan, štoviše, mokrenje se gotovo odmah vratilo u normalu. Sada ga i dalje pijem kao profilaktičko sredstvo i nikad nisam imao nikakvih problema u posljednjih 5 godina.

Svetlana Borovkova, 51 godina, Volgograd

Prije godinu dana, imao sam cistitis. Liječnici su rekli da je to neka vrsta infekcije. Nikada nisam voljela lijekove, radije sam koristila prirodne pripravke i bilje. Pročitao sam mnogo recenzija o medvjedu i počeo piti njezinu tinkturu. U samo tri tjedna, cistitis je potpuno nestao, nije bilo komplikacija i problema. Liječnici su rekli da sam nekako prebrzo izliječena. Danas uvijek imam vrećicu suhe drvne grahorice za svaki slučaj.

brusnica

komentari

Primijetio sam da u različitim kutijama s istom travom pišu na različite načine. Negdje je kontraindikacija za trudnoću, negdje samo o tome ne pišu.. Moj savjet vama, pijte ono što želite, brusnice, bobice, ortosifonske štapiće ili breze, samo budite sigurni da na dan pojedete četiri komada suhe marelice i sok od celera. također ima diuretski učinak, samo kalij se ne ispire). Sadrže mnogo kalija, koji se ispire pri uzimanju diuretika, a suhe marelice i celer popunjavaju taj nedostatak. I sve će biti u redu.

Hvala na savjetu!

dobro i ne pijte. Pokušajte lingonberry.

Liječnik mi je također propisao lingonije i beranicu, pio sam ih 2 mjeseca s kratkim pauzama, oteklina je spavala, pah-pah, čak se smršavala i počela se osjećati jako dobro)) I usput, medvjeda mi pomaže bolje od lavutarke, iako je okus i boja,

Također su mi propisali bobicu. na internetu čitam već zastrašujuće! dovodi do pobačaja pišite tamo. ali gvineja je nešto propisala, to znači da nije tako opasno, ona ne može bezbrižno liječiti pacijenta. piti ili ne piti. Imam veliki dobitak težine! D to kaže zbog vode!

i pijem i ne padam, doista sam nedavno imao edem.

Bio mi je propisan kanefron i pio sam lončiće, to mi je pomoglo

Vidi također

Pozdrav svima! Upravo se vratio od liječnika, propisao je od edema da skuva lišće graška. pivo, a zatim pročitajte trudnoću u kontraindikacijama. piti ili ne piti? Imam 38,5 tjedana, ne mnogo oteklina.

Pozdrav svima! Pročitajte o oticanju. Također sam se pojavio. Liječnik je naredio da se popije brusnice i bobica. U priručniku piše da je kontraindicirano piti medvjeda tijekom trudnoće. Ne znam kako biti. Reci mi tko zna.

Djevojke, zdravo! Bio sam propisan bobica! u napomene je napisano da je kontraindicirana za trudnice. ali ja sam rekao piti, netko drugi je tijekom trudnoće pio medvjed.

Došao sam s LCD-a. Dobra vijest je da je konačno moj liječnik izašao iz dugog odmora, a onda su me potjerali na različite načine. Tek sada oticanje kaže da imam jake, ako.

danas je bio na recepciji, kao što sam mislio, ginekolog s medicinskom sestrom je zaboravio dati karticu terapeutu. Jedva sam ga dobio (danas su u drugoj smjeni, morali su uzeti ključ, itd.) Naljepnica je bila zaglavljena na karti.

Došao sam s LCD-a, spreman za buku poput slona! Moj skriveni edem postao je očigledan Prije nekoliko dana, oticanje je zaspalo, ali kad sam otišao na posao, molim vas opet edem !! Propisani su Eufelin, canephron, lišće grabljivice, zvončići i 3.

Pozdrav djevojke! Unatoč činjenici da sam pokušati jesti što je više moguće, pa čak i uspio baciti nekoliko kg, ginekolog uočio oteklina. Djevojke su zbog toga dugo imale problema, neke ozbiljne, pa se brinem.

Oteklina u trudnica, dok čeka bebu u tijelu buduće majke, postoje mnoge promjene. Koji bi vas trebali upozoriti? Gotovo sve buduće mame znaju da je trudnoća često popraćena edemom. I to svi znaju.

Moja djevojka je gotovo odmah zatrudnjela, prehladila se. I stalno je imala razne upale urinogenitalnog sustava. Testovi urina prema Nechiporenku i na sjetvu pokazali su prisutnost bakterija. Tada joj je ginekolog kao mjeru propisao cefotaksim.

Djevojke, liječnik je prepisao femodenu iz cista u TL. Još je ostalo lijevo od 7 tableta i M. je ušao. Želite li nastaviti s uzimanjem OK, ili se sve zaustavlja? Ginekolog na odmoru do kraja mjeseca (((

Berberi koji je pomogao?

opcije:

100% radi, nakon dana poboljšanja. Ovisno o problemu, imam otekline i probleme s bubrezima, uzimam tečaj jednom u šest mjeseci. Preporučujem!

Razumijem, ovdje enureza znači. Moj nije pomogao.

100% radi, nakon dana poboljšanja. Ovisno o problemu, imam otekline i probleme s bubrezima, uzimam tečaj jednom u šest mjeseci. Preporučujem!

Oh, oko otekline u više detalja. noge i ruke su mi natečene. trebate piti?

Neću reći, niti liječnik. Pio sam 5 godina, jednom u pola godine, 2 tjedna. Moj urolog me preporučio, i hvala Bogu, sve je u redu. Također, rekla je da čak i zdravi ljudi moraju pohađati takve tečajeve kako bi izbjegli bubrežne kamence.

brusnica

Latinski naziv: Arctostaphylos uvae-ursi Spreng

Sinonimi: medvjeđe uši, tortilja, bobica, uho medvjeda, grožđe medvjeda, bobica, bobica, bobica, bobica, bobica, bobica, koštunica, berba, wolfberry, tortilja, krušna kutija, wolfberry, amilach, potrošni materijal, mučenik, mučitelj, tolokonnik, tolochannik

  • Liječenje bolesti
  • kontraindikacije
  • recepti
  • Recenzije
  • Savjet liječnika
Evergreen creeping grm iz vrijesa obitelji, do 1–2 m. Listovi su naizmjenični, tamno zeleni, kožasti, duguljasto-ovalni, cijeli, sjajni, uski na vrhu, suženi na bazi, kratki peteljci. Cvijeće u obliku vrča, malo, blijedo ružičasto, skupljeno u opuštenu vrhovnu četku. Plodovi su bobice poput crvenog brašnastog bradavica. Cvjeta u svibnju i lipnju.

Nalazi se u suhim borovima i listopadnim šumama, na šumskim rubovima, proplancima, proplancima u šumskim i šumsko-tundarskim zonama.

Listovi sadrže glikozid arbutin, slobodne hidrokinone, galske, elagične, ursolne i druge organske kiseline, tanine pirogalne skupine, flavonoide (kvercetrin, kvercetin i mricicitrin), askorbinsku kiselinu, boje, smole, elemente u tragovima.

Terapijski učinak preparata bobica uglavnom je posljedica arbutina koji se pod utjecajem hidrolize u tijelu raspršuje na šećer, hidrokinon i glukozu. Hidrokinon ima antiseptički i diuretski učinak. Arbutin iritira parenhim bubrega, uzrokujući umjereni diuretički učinak. Infuzija lišća je indicirana za upalne bolesti mjehura i mokraćnog sustava. Rijetko se koristi kao adstrigentno sredstvo za poremećaje probavnog trakta. Bearberry je dio diuretičkih naknada.

U narodnoj medicini, voda infuzija i izvarak od lišća se koristi za upalu bubrega i mjehura, urolitijaza, proljev, metabolički poremećaji, giht, plućne tuberkuloze, i ženske i živčane bolesti. Kontraindicirana kod trudnica i kod glomerulonefritisa.

Može uzrokovati idiosinkraziju s urtikarijom.

Liječenje bolesti

Bearberry se koristi u liječenju sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Primanje medvjeda je kontraindicirano u:

Recepti 1

Bearberry - s cistitisom, edemom, dijabetesom, zatajenjem srca i probavnim smetnjama

1 žlica zdrobljenog lišća sipati 200 ml. kipuća voda, zagrijavajte u vodenoj kupelji 30 minuta, inzistirajte 2 sata, procijedite, dovedite volumen do izvornika. Uzmite 1/2 šalice 3 puta dnevno.

tinktura

Kod poremećaja živčanog sustava, alkoholizma, poremećaja spavanja, zglobnog reumatizma, urolitijaze

2 žlice slomljenog lišća ulijte 100 ml. 40% medicinskog alkohola, inzistirati na toplom, tamnom mjestu 14 dana, povremeno se tresući, procijediti. Uzmite 10-15 kapi 3 puta dnevno, nakon obroka.

cistitis, edem, dijabetes, zatajenje srca i probavni poremećaji

1 žlica zdrobljenog lišća sipati 200 ml. kipuća voda, zagrijavajte u vodenoj kupelji 30 minuta, inzistirajte 2 sata, procijedite, dovedite volumen do izvornika. Uzmite 1/2 šalice 3 puta dnevno.

tinktura

Kod poremećaja živčanog sustava, alkoholizma, poremećaja spavanja, zglobnog reumatizma, urolitijaze

2 žlice slomljenog lišća ulijte 100 ml. 40% medicinskog alkohola, inzistirati na toplom, tamnom mjestu 14 dana, povremeno se tresući, procijediti. Uzmite 10-15 kapi 3 puta dnevno, nakon obroka.

Recenzije

22.11.17. Anna

Dobar dan, Julia Evgenievna. Bearberry je bio pijan. Mnogo bolje. Tweaks dva puta manje. Uglavnom navečer. Puno vam hvala.

14.03.15. Catherine

Zdravo, Julia Evgenievna! Želim razgovarati o dinamici mog liječenja. Ultrazvučni pregled pokazao mi je: pad bubrega na obje strane, malo više desno, ali boli samo lijevi bubreg. Ja sam mršav, mišićni korzet slab, jer se ne bavim sportom zbog osteohondroze kralježnice. Sumnjam da je desni bubreg oduvijek bio malo spušten, i spustio se lijevo, možda nakon carskog reza.

Pa, tako. Biljke nisu odmah otkupljene, a testovi su bili vrlo loši, a bakterije su potom posijane u urin. Enterobakterije osjetljive na norfloksacin i ciprolet. Počeo sam uzimati nolitsin 9 dana, pomogao mi je liječnik. Akutni pijelonefritis je počeo na vrijeme, imao sam vremena, nolitsin 2 puta dnevno, ciston 2 tablete 3 puta dnevno tijekom 10 dana, ali spa. Tada je liječnik prepisao konjski rep 2 tjedna, zatim pauzu od 10 dana, a medvjedica 2 tjedna, i tako 3 mjeseca. Uspio sam piti konjsku kašu 14 dana, a onda sam došao do korova i Nuxadena, počeo ubacivati ​​svijeće i piti juhu prema vašem receptu.

Bubrezi mog muža ne boli, on je općenito zdrav, samo je ljeti izašao oksalatni kamen, a prije 10 godina bio je hospitaliziran s bubrežnim kolikama, ali kamenčići nisu pronađeni, očito je izašao pijesak. Nakon što sam izašao iz pijeska, htio je popiti moju travu za prevenciju, je li moguće? Savjetujte mu svaku kolekciju.

Hvala unaprijed, hvala na savjetima i liječenju, hvala Bogu što se osjećam bolje. Vrlo sam vam zahvalan na brizi i pažljivom odnosu prema pacijentima.

12.20.13 Oksana

Dobar dan, Julia Evgenievna! Želimo vam čestitati na predstojećoj Novoj godini! Želimo Vam puno sreće, uspjeha i dobrog zdravlja u 2014. godini. Iskreno se zahvaljujemo na vašoj odazivu i pozornosti. Iskoristili smo vašu preporuku iu roku od 10 dana muž je uzeo Bearberry infuziju, bijele krvne stanice iz analize mokraće su potpuno nestale, a broj crvenih krvnih stanica smanjio se na 0-1. Puno vam hvala na savjetu.

Savjet liječnika

09/02/18 Oksana

Zdravo, draga Julija Evgenjevna.
Opet, klanjanjem tebi, molim te pomozi našoj kćeri, 10 godina.
Činjenica je da tijekom uriniranja i nakon toga osjeća peckanje i peckanje. U početku su se pili antibiotici iz cistitisa, iako analize nisu pokazivale prisutnost cistitisa. Onda protiv drozdja, masti i pilula, ali i testovi nisu pokazali prisutnost drozda.
Konačno, pedijatar je raširio ruke i savjetovao kefir i puno vode)). Ovo je s hvaljenom američkom medicinom! Tablete brusnica i kapsule D-manoze se spremaju, neka vrsta naturopatskog lijeka, kao što je šećer, koji se lijepi za mjehur i ispire se prilikom pražnjenja. Pametna i neshvatljiva, ali pomaže! Ali osobno, vjerujem da je više bilja u vašem planu nego neshvatljive američke kapsule! Nedavno si mi napisao plan liječenja moje trudne cistitisa i sve je bilo odmah! Ali za kćer, na primjer, je Lingonberry, itd.? Ako možeš napisati dijagram za svoju kćer.
Hvala vam i vama s velikom zahvalnošću. Naša obitelj.

Dobar dan, draga Oksana!
Vrlo sam sretan zbog vas, vodite računa o sebi i malom čovjeku pod svojim srcem!
No, djevojka mora prije svega, eliminirati infekciju s pinworms, oni često uzrokuju i vaginitis i cistitis. Ali gdje ćete dobiti ove biljke? Američki dodaci prehrani ne poriču ako im pomognu!))
1. Skupite bilje.
Gryzhnik gola ili Gryzhnik mirisna - 1, Majka i maćeha - 2, Berberry - 1, Okrugli list Grushenka - 1, list lončića - 1.
Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.
Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.
- 1 tbsp. Ulijte 300,0 ml hladne pitke vode preko noći. Ujutro prokuhajte i ulijte u termos bocu sat vremena.
Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.
Pijte 70,0 ml 4 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Tečaj - 3 tjedna.
Ako su oštrice otkrivene otiskom razmaza, tretirajte s klistirima mlijeka i češnjaka.
2. U slučaju svrbeža, isperite koumisom; ako se svrbež ne smanji, onda infuzija kemičara kamilice:
- Biljke ulijte 300,0 ml kipuće vode i inzistirajte, zamotan, 45 minuta. Procijedite. Koristite toplo, 2 puta dnevno, 5-7 dana.
Obavesti me, Sretno!

Nell

Zdravo, draga Julia Evgenievna!

2 tjedna ste pokopali moju sestru, propisali ste liječenje. Ali nije ni počela liječiti, već je odlučila, a vjerojatno je već i kasno. Također je mnogo patila, općenito, vjerojatno bi trebala biti tako.

Žao mi je, koristio sam temu, nadajući se da mogu odgovoriti neuobičajeno. Oprostite, ali imam jako loš slučaj. Počeo je cistitis, liječen svim vrstama optužbi. Zategnuto više od mjesec dana, probali su antibiotike. Živčani sustav dao je jak neuspjeh. I tako plima, nesanica, i ovdje na bilo koje tablete za spavanje - nema spavanja, pritisak je pao na 90/58 crvene krvne stanice pojavio se u mokraći.

Napravila je moju omiljenu zbirku s kapicom, cijanozom itd. Ali ja razumijem, sada nije vrijeme, on kuca AD. Sada sjedim na 5 NOC i Citron. Analiza mokraće: leukociti 10-11, svježi eritrociti 15-16. Nechyporenko: leukociti 2,75x10, eritrociti 4,0x10. Noću Somnol. Ultrazvuk je pokazao: kronični cistitis, bez kamenja.

Julia, pomozi, molim te. Takav tremor, napetost, nesanica, grčevi tijekom mokrenja. A što učiniti, ne znam. Unaprijed hvala. Znam da ćeš opet pomoći. Želim vam zdravlje i dug život.

Dragi Nelly, halo!

Ovo je strašan udarac, i ja sam beskrajno žao za mladu ženu!

Zaradio si cistitis od stresa, prije svega se smiri:

1. Tinktura izmicanja korijenovog korijena. Pijte 30 kapi tri puta dnevno tijekom mjesec dana. Počnite s spremnim, nastavite kuhati:

- 50,0 grama zgnječenog korijena Maryin ulijte 500,0 ml votke ili rakije i ostavite 10 dana na tamnom mjestu, povremeno tresući se. Procijedite. Pijte 30 kapi 3 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Da bi se uklonio alkohol, pojedinačna doza bilo koje tinkture baca se u 15,0 ml lagano ohlađene kipuće vode (oko 70 stupnjeva) i pije se nakon 15 minuta.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 2,5 žlice. pomiješati 600,0 ml vode, prokuhati i uliti u termosu preko noći. Procijedite, istisnite i popijte pola tople do 150,0 ml 4 puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 tjedna.

3. Lokalno, losion.

Smrvite, promiješajte i ulijte 150,0 ml vruće vode. Kuhajte 10 minuta na laganoj vatri ispod poklopca, dopunite do 150,0 ml vrućom vodom i naprezajte.

Pola obroka staviti u gazu ubrus, navlažiti u toploj juhi i koristiti kao brtvilo. Druga polovica, kao fito-kompresija na suprapubičnom području. Tečaj je 8-10 dana.

Postani dobro i piši, DOBRO SREĆU!

07/16/18 Alina

Nemojte se bojati visokih titara imunoglobulinske skupine G protiv citomegalovirusa i Ebstein-Barr virusa (infekcije u prošlosti). Imunoglobulini klase M (nedavna infekcija) imaju važniji klinički značaj.

- 25 g čaše zdrobljene suhe biljke Echinacea sipajte 300,0 ml votke i insistirajte dva tjedna na tamnom mjestu, povremeno tresući se. Procijedite i popijte 25 kapi, dva ili tri puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj je 21 dan, pauza od dva tjedna i ponoviti.

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 2 žlice. smjesu ulijte 500,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istresite do 500,0 ml.

Pijte toplo: prije doručka, 200,0 ml i još dva puta u 100,0 ml, 30 minuta prije jela. Tečaj - 1 mjesec.

Nažalost, sami se ne uvlačite duboko u mjehur. leukoplakija je izliječena kauterizacijom Collargola, Protargola (koloidnih oblika srebra).

Možda je to ono što trebate učiniti nakon savjetovanja s ginekologom-onkologom.

Ali možete isprobati sit-kupke s iscjeljujućim korijenima:

- 2 žlice. Noću miješajte 400,0 ml hladne pitke vode, ujutro dovedite na čir, izvadite i ulijte u termosicu 1,5 sat.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

Procijedite, stisnite; sipati vruće u umivaonik i dovesti temperaturu vode na 37 stupnjeva.

Sjednite 20 minuta, 1 put dnevno, bolje noću. Tečaj 8-10. Pauza za 2 tjedna i ponovite.

Javite mi, Alina!

USPJEHA i prije komunikacije!

06/03/18 Vladimir

Imam kronični glomerulonefritis, mješovitu inačicu, na dugotrajnoj terapiji kortikosteroidima. Komplikacije osnovne bolesti: CKD-C2 A4 (ispisano iz iskaza). Objavljeno 2014. godine.

Glavni pokazatelji u ovom trenutku: Kreatinin - 167, Urea - 7,4, Ukupno proteina - 66. Gubitak proteina u mokraći - 3 g / dan, iako je prije nekoliko mjeseci bio - manje od 1 g / dan.

Povremeno slijedim dijetu.

Trenutno ne uzimam prednizon (tijekom 2014. uzeo sam 40 grama / dan), dok se trudim liječiti biljem.

Redovito pijem juhu: lončiće bobica + lišće breze + lišće breze. Prije šest mjeseci pio je bubrežni kiper №45 (60 dana).

Bilo je poboljšanja u analizi tijekom prethodne 3 godine, ali čini se da se tijelo počelo koristiti (pijem tri godine).

Želim ažurirati bilje, pa smatram da je Paul-Pal i možda nešto drugo (iako je Paul-Paul pao u zbirci br. 45, zajedno s drugim biljem), ali nisam primijetio mnogo promjena na bolje (možda sam pogriješio).

Možda možete, predložiti opcije za uzimanje bilja za moju bolest. Ako trebate dodatne informacije o analizi, napišite što vam je potrebno.

Bilje je vrlo dobro, ali još bolje - pravo bilje!

Za sve glomerularne bolesti, kada glomerul propusti ono što tijelo treba (protein) i odgodi ono što je nemoguće (urea), potrebna su druga bilja. I bez prehrane, oni neće donijeti opipljive koristi. Dijeta je osnova terapije. Kod anemije, proteini se moraju svejedno nadopunjavati, s proteinima životinja (60,0 grama dnevno, 2 puta tjedno). Kod normalnog hemoglobina - biljka (zeleni grašak, gljive, patlidžan (!), Soja itd.).

Napišite svoj pritisak, prisutnost edema. Od potrebnih testova - SKF, urin prema Nechyporenko: urea, kolesterol, mokraćna kiselina, te opći test krvi i urina (svi s normama laboratorija, svugdje su različiti!).

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj je 1,5-2 mjeseca.

Prva kontrola urina nakon 10 dana od početka prikupljanja.

Uspješna suradnja i dobro raspoloženje!

Prije komunikacije, Vladimir!

29.05.18. Elena

Dobar dan! Prije godinu dana, imao sam operaciju mjehura kako bih uklonio leukoplakiju. U ovom trenutku postoji blagi peckanje u uretri. Liječnik ne može reći od čega je, jer prema analizi i rezultatima tsitoskop sve je u redu. Moj emocionalni plan je kompliciran. mnogi strahovi i tjeskobe vezane uz zdravlje. Taj osjećaj pečenja povezujem sa svojim složenim emocionalnim stanjem. HELL, ne pijem, ali vegetativna osoba je potpuno nestašna ((((Želim naručiti Mumiyo, ovaj lijek je propisan za cistitis, a ja imam lagani peckanje poput cistitisa. Postavlja se pitanje, koje biljke mogu koristiti za stabiliziranje ANS-a, liječnik mi je savjetovao da pijem kantarion, hvala na odgovoru!

Ispričavam se ako sam pogriješio, ali čini mi se da izbjegavate riječ vrhunac?

Da biste kontaktirali web-lokaciju za savjet, postoje pravila. Prvo je ukazati na godine. To diktira ne znatiželja, nego čitav popis bolesti povezanih s dobi.

Vaš je problem razumljiv, ako mogu, dat ću vam svoju opciju:

- 1 žlica s vrhom nasjeckane Shikshi trave sipati 500,0 ml vode u emajl kriglu, prokuhati i prokuhati na laganoj vatri točno 7 minuta. Ukloni, ohladi. Ne čistite travu od izvaraka, čuvajte juhu u hladnjaku. Ujutro je zgodno ulijevati volumen od oko 150,0 ml, piti 2-3 gutljaja najmanje 5-7 puta dnevno. Ponavljajte svakodnevno dok se naljepnica ne završi. Zatim izlijte istu sirovinu s 500,0 ml vode i pripremite je na isti način. Kuhajte juhu na takav način da ona postane blijeda (2-3 puta), a tek tada koristite nove sirovine. Tečaj - 4 mjeseca bez stanke.

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

-1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite, iscijedite, napunite do 300,0 ml.

Pijte 100,0 ml tri puta dnevno prije jela. Tečaj 1.5-2 mjeseca

U svakom dijelu infuzije biljaka kaplje se 30 kapi tinkture Pionovog korijena kako bi izbjegle.

Infuzija ljekarne kamilice za higijenske postupke.

4.http: //www.staroslav.ru/index944496510.htm- pravila pristupa mjestu

S željama mira, harmonije i sreće u svemu!

28.05.18. Margarita

Julia, halo. Kako mi je drago zbog vašeg odgovora. Hvala vam što niste ignorirali. Na kraju, odlučio sam napraviti tinkturu imele na konjaku, Peremolola 100 grama nije tako mala i ulijeva se 500 ml konjaka. Pijte u istoj dozi kao u alkoholu? Želim se posavjetovati s mojom mamom. Već 17 godina ima inkontinenciju. antibiotici ne traju dugo. Izostavljanje maternice je malo. Ne želi operaciju, već je dugo prestala ići liječnicima. Može jesti bilo koje bilje kako bi nekako ublažilo ovo stanje. Ništa je ne boli, ona često odlazi u toalet, ponekad ne stigne tamo (noću često ustane zbog ovog problema. A pritisak je često nizak 100/60. Bio bih vrlo zahvalan. Usput, tvoja tvrtka je voljela bilje.,

Da, pijte tinkturu na isti način.

I tvoja mama, dok ja vidim simptome cistitisa, ili čak mogući porast razine šećera u krvi. Potrebno je pregledati malu majku OAK, OAM, GG (glikirani hemoglobin)

1. Skupljanje bilja za mamu

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 1 mjesec, promjena bilja.

USPEHI u svim poduhvatima, prije komunikacije! :-)

27.05.18. Sergej

Dobro došli! Iz nekog razloga se još nisam obratio liječnicima sa svojim problemom. No, s obzirom na moju dob (56 godina), mislim da imam problema s prostatom, jer u hladnom razdoblju osjećam nelagodu i učestalo bolno mokrenje. Molimo vas da obavijestite bilo koju kolekciju ili bilje.

Dobar dan, Sergey!

Ali to može biti banalni cistitis. Ipak, liječnik će se morati obratiti prostatitisu, ozbiljnoj stvari s rizikom dobivanja adenoma u bliskoj budućnosti.

Potrebno je donirati krv-OAK, OAM-urin; PSA je marker prostatitisa.

I počnite uzimati bilje:

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj je 3-4 tjedna.

Držite me objavljeno, DOBRO SREĆU i prije komunikacije!

Tayana

Dobar dan, jako mi je drago znati status vaše stranice, gdje ima toliko korisnih informacija, hvala na vašem radu i pažnji. Želim primati vaše preporuke za liječenje biljem, prirodnim proizvodima.

Imam 36 godina, imao sam zdravstvene probleme od djetinjstva, često sam imao prehladu, bronhitis, tonzilitis, sinusitis, slab imunitet, također gastritis od rane dobi (redovite egzacerbacije proljeće / jesen) dvp (ne volim masne, slatke) još od djetinjstva, nekoliko puta akutni pankreatitis ( zaustavljen bez-špricanje i cerukus), vrlo bolna razdoblja od 15 godina do danas (počela je u 13, ciklus je redovit, više od 10 godina postoje endometrioidne ciste jajnika 2-3 cm, ne rastu, maternica je normalna) analize spolnih hormona, štitne žlijezde iu mladosti i sada normalno; kronični pijelonefritis od 20 godina, puno pijeska (ultrazvukom) urina je uvijek normalno, čak i na pozadini egzacerbacija. Ona je uvijek obratio liječnicima na vrijeme, ali je došla do zaključka u svom iskustvu da klasična medicinska terapija ne liječi kronične bolesti, nego samo pomaže da se zaustavi akutna stanja, a onda morate tražiti sebe, tražiti ono što je blizu tijelu, prirodni lijekovi. Do pokušaja i pogrešaka, bilje su pokupili (široko dostupni) Mint je pomogao kod probavne smetnje, mučnine, liječenja gastritisa s kamilicom, Tysselchechnistnik, Bokvice, težine u desnom hipohondru - Gorke: smilja, krzna, boli u bubregu, problema s grlom, nosom i nosom. pranje, imunitet je pomogao podizanju Sabelnika. Pijem mnogo biljaka kao što je čaj tijekom cijele godine s kratkim prekidima, ali primijetio sam da se tijelo navikava na okupljanje i već izgube svoju početnu učinkovitost, čak i ako se piju s prekidima.

Trenutno sam zabrinut zbog tri problema:

prva je posljednjih 7 godina, ljetna alergija, koja se manifestira kao urtikarija na koži koja se pretvara u ekcem, početak u vrućem suhom vremenu, uz unutarnju toplinu, pekuću kožu, svrab, općenito podnose toplinu / otvoreno sunce (koža počinje peći) rane godine dermatolozi tretirani su antihistaminicima (pilule, masti, govornici), sorbenti, učinak je slab, prošlog ljeta došlo je do strašnog osipa (ruke, stopala) svrbeža, pečenja, izliječenog dugo vremena, dugo je postojala pigmentacija, čitavo sam ljeto odlazio u zatvorenu odjeću imamo tjedan poslijepodne više od 30) Pojavljuju se prvi simptomi, razumijem da je korijen problema vjerojatno u probavnom traktu, ali u ovom slučaju mi ​​uobičajeno bilje ne pomaže. Više puta testirani na hepatički kompleks (normalno) blago su povisili kolesterol i trigliceride.

Drugi problem je desni bubreg, posljednjih 5 godina, česte egzacerbacije: prigovaranje boli, opća slabost, letargija, a ponekad i niskokvalitetna groznica, unatoč činjenici da sam pio kroz posljednje 2 godine (testiran sam eksperimentalnom metodom): Orthosiphon plus ljekarni ekstrakt Marena (zajedno sa Sabelnik pomogao da biste dobili osloboditi od bolova u zglobovima ruke, koljena, jutarnje otekline je otišao) više puta dao analizu Renal i Revmokompleks, svi pokazatelji su bili normalni. Opći testovi krvi i mokraće su uvijek bili normalni. pritisak je često niži (moja stopa je 100 do 70). Posljednjih nekoliko godina na pozadini problema s bubrezima javljaju se periodični bolovi u srcu, kao da, ako nema dovoljno zraka, slabosti (vjerojatno zbog učestale upotrebe diuretičkih biljaka), EKG-a u starosnoj normi, ultrazvuk srca je normalan.

Treći problem: ginekološke ciste endometrioze, njihova starost je 10-12 godina, ne rastu), menstruacija je vrlo bolna od 15-te godine (teška slabost, grčevi potkoljeničnih mišića, nakon grčeva mišići su vrlo bolni pri hodanju, postoje blagi vene, trbušni grčevi, bolovi u leđima, teška mučnina, povraćanje), sama menstruacija je 3-4 dana, posljednjih nekoliko ciklusa je 3 dana, gubitak krvi umjeren, bol povlačenja pojavila se ne samo tijekom menstrualnog perioda, već iu sredini ciklusa, uzimemimemil iz grčeva, ako je injekcija diklofenaka vrlo loša, ciklus 27-28 dana, posljednjih nekoliko godina, libido u tse om smanjili. Trudnoća, pobačaj nije bio. Ginekolozi su propisali OK, ali ih nisam tolerirao (mučnina, proljev, glavobolja) za operacije (laparoskopija), ali i na pozadini OK uprave, na licu su se pojavile pigmentne mrlje. Najnoviji hormonski test (jesen 2017) je norma. Prije 4 godine uzela je Crveni kist, dugo vremena nije imala učinka na tijek menstruacije i bolne simptome, pa ga više nije uzimala.

Želio bih odabrati prirodni tretman za smanjenje grčeva, adhezija. Već 20 godina bolnih razdoblja, vjerojatno sam već pio kilograme lijekova protiv bolova, razumijem da ne liječe, nego samo smanjuju bol, ali i štete drugim organima.

Vodim aktivan životni stil, često posjećujem otvoreni zrak, čuvam zdravu hranu (povrće, voće, nemasno meso, ribu, mliječni umrijeti), težina je stabilna: od moje mladosti oko 65 kg s visinom 170, ne pušim, uopće ne pijem alkohol (nikad nije povučen) Spavam najmanje 8 sati, moje raspoloženje je općenito normalno, i prije sam bila depresivna (naučila sam tolerirati probleme s godinama, iako sam po prirodi kratkovita i nestabilna)

Zaista se nadam Vašim stručnim savjetima i preporukama.

Dobar dan, Tayana!

Pažljivo pročitajte, nadam se da sam shvatio problem. To su hormonska disfunkcija i kronični upalni procesi u dodacima.

Ako mogu, kao monolog odgovora, dat ću vam malu shemu za prvih 1,5-2 mjeseca.

25,0 grama šlaganog voća Vitexa i 25,0 grama suhe trave Echinacea purpurea, ulijte 500,0 ml votke ili rakije i ostavite tri tjedna na tamnom mjestu, povremeno tresući. Procijedite i popijte 1 žličicu. dva ili tri puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj traje 30 dana i tjedan dana pa onda još dva tečaja.

Dok se tinktura priprema, možete početi uzimati Cyclodinone

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2.1 Komora livade. Dodajte u zbirku ljekovitog bilja prije miješanja 5 dana prije menstruacije i uklonite - nakon 1 dana nakon završetka.

Mjesto rektalno, svaki drugi dan, 1 svijeću noću. Tečaj-12 svijeća i ići na podršku modu, 2 puta tjedno za još 1 mjesec.

S željama uspjeha i dobrog raspoloženja, do komunikacije!

Juli

Pozdrav Yulia Evgenievna! Molim vas za pomoć. Imam 34 godine, oženjen sam tri godine. Nema djece, ali nakon 4 mjeseca želimo pokušati zatrudnjeti. pilule za kontrolu rađanja nisu pile. Težina 55 kg, visina 179 cm.

Ginekologija. U 20 godina, liječenje krio displazije? cerviks). U proljeće 2015. godine ultrazvuk je otkrio miom, na prednjem zidu maternice, bliže lijevom rebru, submuskularno postavljen zaobljeni hipoehozni čvor s jasnim konturama heterogene strukture 18 * 16 * 13mm, s DDC krvnim tokom je perinodularan, umjeren. Na stražnjem zidu istog čvora 9 * 8 * 5mm. Mali papillomatous izrasline u području ulaza u vaginu, colpitis, adhezivne bolesti zdjeličnih organa s laterpozitsii tijela i vrata maternice. Hormoni (folikostimulirajući, testosteron, estradiol, antimuleri) su normalni. Dvije godine kasnije, ultrazvučni pregled dana 28.09.2017. Pokazao je jedan čvor, ali već veću veličinu 28 * 29mm. Prilično brzo povećanje za dvije godine.

Štitnjača U istom razdoblju, 2015. godine, nakon grube masaže na vratu, imala sam problema sa štitnjačom. Ultrazvuk je pokazao ait, hipotiroidizam.

ATTP-45.1 (N O-12), TTG-4.11 (0.17-4.05), T3 St-3.3 / 4.1 (2.5-5.8).

25.08.2015. ATTP-32.2 (N-34), TTG-4.93 (0.27-4.20), TZ sv-1.6 (1.27-3.07), T4 sv-15.5 (12.0-22.0).

10/07/2015 ATTP-27.8 (N O-35), TTG-5.23 (0.4-4.0) T3sv-4.24 (2.77-6.45), T4sv-13.0 (11.5-22.7) T3-1.59 (1.3-2.6), T4-112 (58-161).

19.04.2016. ATPO 33.4 (N-34), TTG-8.03 (0.27-4.2), T3cv-3.2 (2.0-4.4), T4cb-1.18 (0.93-1.7).

23.08.2016. ATPO 19.13 (N O-35), TTG-7.08 (0.4-4.0), T3sv-3.47 (1.8-4.2), T4sv-1.21 (0.8-1.87). ATTG-11.6 (O-18).

10.6.2016. TTG-6.01 (0.27-4.2), T4cb-1.32 (0.93-1.70), T3cb-3.3 (2.0-4.4).

12.11.2016 TTG-5.24 (0.27-4.2), T4cb-1.16 (0.93-1.70), T3 St-2.87 (2.0-4.4).

TTG-5.72, T4cb-1.1 (0.8-1.8), T3-98 (76-181).

07.02.2018 TTG - 7.5, T4cB (indeks) - 2.2 (1.5-3.8), slobodni tiroksin (FT4) 1.10 (0.8 - 1.73), ukupno T3 - 99 (72-180), tiroksin (T4) - 7 (4.9- 12,9), potrošnja T3 - 31% (24,3-39%)

13.04.2018 TTG - 9,1 (norma 0,4-4,5), T4 je slobodna - 1 (norma je 0,8-1,8)

i za tjedan dana (04.19.2018) TTG je već 10 (norma 0.4-4.5), T4 cp 2.3 (1.4 - 3.8), T4 ukupno 6.9 (4.5-12.0), T3 apsorpcija 33% (22-35%)

Napisao sam sve analize, što biste vidjeli u dinamici.

Liječnik je pripisao tiroksin L 50 mcg, ali se bojim piti. Ja stvarno ne želim uzimati hormon, jer ga moja majka pije već 20 godina i ima nuspojave. Odmah nakon postavljanja dijagnoze (2015.) obratio sam se klasičnoj homeopati, ali ne vidim nikakva dramatična poboljšanja. Povremeno, uključujući i posljednja 3 tjedna, nelagodu u području štitne žlijezde (osjećaji izrasline vrata). cistitis? Ispod 31 godine, česti cistitis, uglavnom nakon seksa. Pronađen ureoplazma, liječi, cistitis postaju manje (2-4 puta godišnje). Prije tri tjedna, opet cistitis, liječen ciprofloksacinom. Nakon nekoliko dana, jaki bolovi u donjem dijelu leđa, jako su se bolno savijali samo 5 minuta, a onda je bol nestala, kao što to nikada nije učinila. Došao, prošao test urina - oni su normalni. Liječnici ne znaju što je to. Kažu da seks počinje cistitis, ali i nešto drugo, bilo pijesak, ili uopće nema cistitisa, ali ne znaju nikakve urinarne reakcije na nešto urina. Sada osjećaj pečenja u donjem dijelu trbuha, koji se pojavio tijekom cistitisa i ne prolazi. Osjećam isti osjećaj pečenja 2 tjedna svaki mjesec.

Gastrointestinalni trakt. 2016. godine liječila je eroziju lukovice dvanaesnika i Helicobactera postavljanjem propolisa. paraziti: U djetinjstvu su nađene pinavice, au odrasloj dobi ascroidi koji povremeno izlaze. Liječenje lijekovima ne pomaže. U posljednje vrijeme pronašao je blastacist. Jedan gastroenterolog će propisati 14 dana liječenja metranidazolom, drugi kaže da ih uopće ne treba liječiti. Za 3 mjeseca, boli pod lijevom stranom. Počelo je nakon što je postalo masno. Sada mjesec dana ne boli nakon što je počela kuhati samo kod kuće, uzimala je enterosgel i hilak forte. Ali s vremena na vrijeme bol u stomaku boli na različitim mjestima.

Beč? Na lijevoj nozi 10 cm ispod koljena (između leđa i unutar teleta) nalazi se mjesto promjera 5 cm i boli (bolna bol). Sada boli već 2 tjedna, ne znam što je i koji liječnik treba ići. Možda ova proširena vena (za mamu i djed ovu bolest)?

Ja doista vjerujem u narodnu medicinu, ali budući da nisam stručnjak u ovom području, mogu napraviti greške. Molim vas da mi pomognete da nađem pravi biljni tretman. Pozdravi i nadam se najboljem.

Naravno, neće vam biti zabranjeno planiranje, ali nitko neće moći izdržati dijete s takvim TTG-om. Nadalje, imate HPV, a on povremeno izoštrava, širi se sve dalje i dalje, Belen i vaš suprug. Uz to, prirodni porođaj ne ide - dijete je osuđeno na infekciju tijekom prolaska rođenja kanala. Dakle, carski rez. Ali još uvijek moraš začeti! To će ometati spike-maternicu razmještenu na strane, a ne činjenicu da su vaše cijevi prohodne. Mislim da ćete morati raditi GHA! I konačno, četvrti ozbiljan problem je ascariasis (i on je također zarazan izravnim kontaktom).

Također je potrebno pokušati se riješiti ascarisa.

Prije svega, potrebno je stimulirati štitnu žlijezdu. Ali visoki TSH bez hormona u normi se ne smanjuje. Možete pokušati bez jamstva. Ako se začeće događa s visokim TSH, odmah počnite uzimati tiroksin.

1. Tinktura korijena crvenog četkica - pokušajte kupiti, bez gubljenja vremena na inzistiranje, pijte 30 kapi 3 puta dnevno tijekom 1,5-2 mjeseca.

1.1 Druga tinktura - pregrade (vidi dolje)

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

3. Yodomarin 200. Pijte za vrijeme doručka i točno nakon 2 tjedna ponovite TTG, T4 sv. Uz normalno smanjenje TSH, idite na tinkturu pregrade oraha (unaprijed)

Obrišite 25 oraha, prelijte pregrade s 400,0 ml votke ili 150,0 ml 60% alkohola (može se koristiti Gerboton). Inzistirajte 2 tjedna, povremeno tresući. Piti 15 kapi 2 puta dnevno u par dana. Kontrola TTG i T4 sv. svaka 2 tjedna.

4. Lokalna primjena Panavir gela i tinkture zapadnih izdanaka Tui

30,0 g nasjeckanih iglica inzistira u 100,0 ml votke 10-12 dana. Procijedite, koristite izvana, za kauterizaciju papiloma.

Za oralnu primjenu - 10 kapi s vodom, dva puta dnevno tijekom 2-3 tjedna.

5,9-dnevni uzorak parazitskog izbacivanja:

1. Trava stoljetne pelinine. Grind i uzeti svaki do 50,0 grama.

- 1 tbsp. smjesa ulijte 400,0 ml kipuće vode, inzistirati pod poklopcem 40 minuta, procijediti, stisnuti. Piti na prazan želudac na 200,0 ml ujutro i navečer. Tečaj je točno 8 dana.

2. Deveti i posljednji dan sheme:

Pripremite prah iz korijena Devacsle, cvijeća iz Tansyja i lagano nasjeckanog voća borovnice. Uzmite svakih 50,0 grama i promiješajte.

Podijelite ovaj broj na pola. Jedite prvu polovicu ujutro na prazan želudac, popijte je s vodom i jedite drugu polovicu doze za točno 2 sata.

Svih 9 dana popiti najmanje 2,0 litre čiste vode i paziti na izmet.

Idi u lonac.

Ne znam kako će vaša probava reagirati na sve to; cistitis je uzet u obzir.

Bit će teško, suosjećam, ali želim sreću i sve najbolje!

15.03.18. Elena

Imam dijagnozu pyeloectasia i hydrocalycosis često pyelonephritis prilično chronichki mi savjetovati da jedu bilje koje ne mogu podnijeti pritisak medvjeda i nevena. unaprijed se zahvaljujemo na odgovoru

Mi s vama možemo biti ograničeni ne na veliko prikupljanje. Ali najvažnije, ne broj biljaka, nego točan cilj. U slučaju narušavanja urina, potrebno je pogledati opću analizu urina i svakih šest mjeseci razinu kreatinina, uree i mokraćne kiseline.

Ako vam je to zanimljivo, napravite analize i pošaljite ovdje.

Pomaknite korijen u stroju za mljevenje mesa, prethodno namočite. Osušiti i samljeti na praškastom mlincu, osušiti i dobro čuvati.

-Jedite 1 žličicu. prašak, tri puta dnevno. Možete vezati kap meda, ili rastopiti na jeziku s gutljajem vode, a tečaj je 2 mjeseca BEZ pauze.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj je 1,5-2 mjeseca.

3. Dijeta s ograničenjem životinjskih bjelančevina (meso, riba, masni sir, jaja); kiseli krastavci i marinade; tikvice, bundeve, krastavci, tijekom cijele godine.

Zanima me rezultat, Elena!

Sretno za nas i za komunikaciju!

Anna

Dobro došli! Podijelit ću svoj problem. Prije gotovo mjesec dana počeli su bolovi u donjem dijelu trbuha i učestalo mokrenje, praktički za 2-3 minute. Bio je to slobodan dan, otišao u Medicinski centar i obavio ultrazvuk genitourinarnog sustava. Ultrazvuk je pokazao da je u desnom bubregu kamen debljine 6 mm i ostavljen je trag drugog kamena, normalni urin i liječnik koji je provodio ultrazvuk rekli su da je najvjerojatnije kamen u mokraćovodu u drugoj trećini često tražio mokrenje liječniku. Sada nemamo urologa, a mene su uputili kirurgu. Snimili su rendgensku sliku, nije pokazao kamen, mogu donirati i krv. ali kao što sam shvatio, analize su napravljene pogrešno jer liječnik je rekao da im je napisao da im je potrebna analiza soli u mokraći. Nisam me poslao da ponovno uzmem analizu, rekao je da, budući da X-zrake nisu pokazivale kamenje, one su za mene urate, ali Cyston je ispisao da popije 2 tone x 3 puta dnevno, puno pića iz trava i Sporysh bilja. Pijem već gotovo mjesec dana. Imam pitanje jesu li trava ili lijekovi diuretici, ali gnječenje kamenja, jer je nepoznato koji se kamen zaglavio u mokraćovod u veličini.

Pišete "nema smisla". Znači li to bol i dizuriju? Ne zbog činjenice da postoji zaglavljeni kamen, on bi vas mučio s napadima boli. Stvarno trebate piti što je moguće više tekućine, pa čak i priuštiti pivo; ograničite sol i uklonite krastavce iz hrane; ograničite meso na živu plaću i pokušajte da ne pržite, nego da pečete hranu, postoji samo topla hrana za piće!

Trave i plodove ravnomjerno isjeckajte na 2-3 mm, ravnomjerno miješajte

Upute o dozi uzimaju se u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 1 mjesec.

2. Kod jakih bolova upotrijebite dodatno Infuziju ljekovitog goveđeg:

-1 des.l.shredny korijena Comfrey inzistirati noć u čaši prokuhane vode na sobnoj temperaturi, ocijedite ujutro. Korijeni ponovno izliju čašu kipuće vode i inzistiraju pola sata. Naprezanje, povezivanje.

Pijte 1/2 šalice s gumom; nakon svakog mokrenja upotrijebite ubrus u obliku salvete natopljene toplom infuzijom; fiksirati topli ubrus na suprapubičnom području, pokriven filmom.

2.1.Priptifilin rektalne svijeće.

3. Ne hladite noge, nosite vuneno rublje i čarape.

DOBRO SREĆU i sve najbolje!

Ludmila

Dobra večer! Bila sam bolesna s cistitisom 2 godine. U početku su pronašli E. coli, liječili su se, ali je opet došlo do cistitisa. Nakon posljednjeg pogoršanja, stalne boli, a čini mi se da više nije cistitis, čudna bol, nakon mokrenja, bolno je sjediti, pomicati se dok ne osjetim lagano punjenje mokraćnog mjehura, idem do posljednjeg da trpim, pa opet, osjećam mokraćni vrat ali ponekad to ne boli, osjećam se sasvim normalno, ako sam vrlo nervozna, počinju svi znakovi cistitisa (peckanje, opekotina). Prema analizi, sve je čisto, ginekologija ima laganu eroziju i uklonjene papilome. Savjetujte, molim vas, bilje. Više ne znam što da radim (Hvala vam!

Počnite, kao i uvijek, s jednostavnim prirodnim donjim rubljem i vunenim čarapama; nemojte oprostiti; zaustavi intimne kontakte tijekom trajanja liječenja; koristiti lokalnu toplinu u obliku fito-obloga, losiona na suprapubičnom području.

1. Rektalni čepići Indometacin, 5-7 čepića smanjit će rezanje

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj traje 1.5 mjeseci i ide na dugi prijem OrtoSifon staminata:

-1 žličica Ulijte 300,0 ml kipuće vode i inzistirajte.

Pijte ujutro, na pola vruće, cijeli gutljaj u malim gutljajima.

Ali, što je najvažnije, to je da se uklone imperativni nagoni i učestalo mokrenje, to jest, sama dizurija:

-5,0 gr. dobro sjeckani korijen, ili biljka Larkspur visoko zaliti 100,0 kipuće vode, kuhati 10 minuta. na slaboj vatri ispod haube. Izvadite i nadopunite do 100,0 ml vrućom vodom, procijedite. Torta ležati u gaza tkanina, navlažiti u toploj juhi i staviti, pokriva s prianjaju film za 20-30 minuta nakon svakog mokrenja.

Yaroslav

Pozdrav :) Savjetujem neku vrstu korova za poboljšanje vida trbušne distenzije i povećane kiselosti, još uvijek je vrlo zanimljivo naučiti o korovu, koji smanjuje vodu iz lica i tijela kao cjeline :)

Oštrina vida poboljšat će borovnice borovnice, morske krkavine, crne ribizle, crvene bobice; korijeni korijena kalamice za žvakanje; Ochanka trava, Cornflower blue, Ivy budra u bujonu ili u obliku svježeg soka; Kameno ulje i više; posebne vježbe. oštećenje vida u obliku kratkovidnosti ili dalekovidnost ispravnih naočala)).

Liječenje probavnog sustava uvijek započinje dijetom! Uz visoku kiselost, hrana se ne smije unaprijed miješati miješalicom, jer proces žvakanja još više povećava kiselost. Jedite samo toplu hranu u malim porcijama i istovremeno. Temelj hrane je mekan. To su kaše, polirke, ne masne juhe, meko kuhana jaja, pire krumpir i celer, ili mrkva; povrće na pari, parno meso u obliku mesnih okruglica ili mljeveno meso; krema, mlijeko.

nadutost će eliminirati sorbente i enzime u kombinaciji s biljem.

Glavna imovina će biti

1 šalicu zgnječenog u prah od gljiva ulijte 5 šalica prokuhane vode s temperaturom od 50 stupnjeva i ostavite u termosici najmanje 24 sata. Procijedite, stisnite. Infuzija se može čuvati 3-4 dana. Pijte 70.0-100.0 ml prije obroka 4 puta dnevno.

1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj je 1,5-2 mjeseca.

Možete isušiti infuziju i popiti u malim gutljajima. ILI napravite interval s zbirkom - 15 minuta.

2.1. Sorbenti polifengan ili karbohit; enzimski pripravci - trienzim, pankreatin, mezim.

Zanima vas trava, "koja donosi vodu s lica i iz tijela kao cjeline"

Stavite pitanje preciznije, mi ćemo misliti!

USPJEHA i prije komunikacije!

Elena

Zdravo, Julia Evgenievna! Naletjeli ste na vašu web-lokaciju. Čitao sam o tuđim problemima, ali sam odlučio pitati za svoje. Imam 44 godine. Od petnaeste godine bolujem od cistitisa. Liječnicima ne žalim dugo. Postupak je jedan. Plaćam ultrazvuk, položim plaćene testove (i mokraću i mrlje). Liječnik ispiše sljedeće antibiotike (koje sam pio, a zatim zaustavio), djeluje neko vrijeme, zatim u krugu. Prije mnogo godina, moja pokojna svekrva (također liječnica) mi je savjetovala da pijem Paul-Palu. Sjećam se da je bilo potrebno piti ga pažljivo, ali ne sjećam se kako. Nisam se sjetio cistitisa četiri godine. Posljednje dvije godine živim s njim stalno. On je mučio. Možda možeš reći nešto učinkovito? Unaprijed hvala.

A ti analiziraš uzrok pogoršanja, Lena!

Najčešće se ova hipotermija zaustavlja. Stoga je zimi potrebno nositi cipele od prave kože i krzna. Isto vrijedi i za žene s kroničnim cistitisom. Mjehur i bubrezi su termofilni, stoga je potrebno nositi prirodno donje rublje koje se NE hladi, ali štiti toplinu.

Preporučuje se oporavak punim kompleksom - bilje iznutra, bilje izvana i sve toplo ili polu-vruće s podrškom za imunitet.

1,5 žlice. smjesu ulijte 500,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 500,0 ml. Pijte 100,0 ml 5 puta dnevno, pola vruće, prije jela. Tečaj - 3 tjedna.

-1 tbsp. smjesu prelijemo 200,0 ml. voda, prokuhati, pirjati na laganoj vatri 15 minuta, inzistirati 30 minuta. Soj, ulazi u temelj obloge.

Osnova - ili viskozna kašica ječma, ili debeli pire krumpir.

Spojiti 50,0 ml prethodno pripremljenog biljnog izvezka i 100,0 g. kaša ili pire krumpir. Dobro izmiješajte, umotajte u platno ili papir i stavite na pubis i suprapubičnu površinu.

Učinite to jednom dnevno, 45-60 minuta, ne dopuštajući mu da se ohladi - topao oblog trebao bi biti točno vruć, ali ne izgorjeti. Tečaj je 10 procedura za redom, bolje za noć.

Na kraju tečaja, nastavite s dugoročnim prijemom Ortotosifona:

-1 žličica bilje ulijte čašu kipuće vode i ostavite da se ohladi. Pijte u malim gutljajima ujutro, tijekom 3 mjeseca bez pauze.

Pod na podu sadrži silicij i češće se koristi u slučaju mikrocirkulacije ili dijateze u mokraći.

Informiraj me, Lena, DOBRO SREĆU!

12/06/17 Nina

Zdravo, Julia Evgenievna!

Hvala vam na poslu! Prije nekoliko godina, moja majka je uspjela zaustaviti, pa čak i smanjiti miom zbog vaših biljaka! Sada trebam tvoju pomoć.

Na rutinskom pregledu kod ginekologa dijagnosticirana je fibroadenoma desne dojke. Veličina - 2,5 cm, rekao je da nije kritična, ali morate smanjiti.

Učiniti ultrazvuk, probušiti, potvrditi da je tumor benigni. Ali vjerujem da možete bez operacije! Koje bilje trebam uzeti? Što biste mi savjetovali u mom slučaju?

Također, abdominalni ultrazvuk je pronašao cistu u bubregu (0,9 cm), kalcit oko nje i jetra je blago povećana. Postoji li način da se to popravi?

Unaprijed hvala na odgovoru!

Tumor je uvijek smanjenje antitumorskog imuniteta. Stoga započnite s organizacijom načina života: pravilnom ishranom uz obvezno uključivanje morskih plodova i proizvoda koji sadrže jod (morska kelj, brusnice, dragun, feijoa, heljda i dr.). Pogotovo je potrebna vaša jetra. Signal za prelazak s pečene na pečenu! Trebate šetnju, dobar san, izbjegavajući bilo kakav stres. I dodajte ovoj travi.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pirjajte na laganoj vatri ili kipuću vodenu kupku pod poklopcem 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno, prije jela, u malim gutljajima. Tečaj traje 2 mjeseca. Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

2. Aktivni selen. Tablete bilo koje doze, 200 mcg dnevno. Tečaj traje 1,5 mjeseca.

Rastopiti 250,0 grama unutarnje svinjske masti (ili piletine masnoće) u zagrijanu pećnicu na 70 stupnjeva, dodati 50,0 grama praha Comfrey korijena i gulaš 6 sati, miješajući. Ohladite i pohranite mast u hladnjaku. Prije uporabe, potrebno je unaprijed iscrpiti potrebnu količinu kako bi se zagrijala na sobnoj temperaturi. Nanesite na područje tumora 2 puta dnevno. Tečaj je 3 tjedna, pauza od 10 dana i ponoviti.

Kontrolirajte mamograme nakon 1,5 mjeseca.

Želim vam sreću i rješavanje problema!

16.11.17. Nina

Dobro došli! Moje ime je Nina! Imam 22 godine, visina - 175 cm, težina - 70 kg. Ginekolog je dijagnosticirao seroznu cistu lijevog jajnika, 5 cm (operacija se mora provesti). Je li moguće to nekako izliječiti biljem? Hvala vam.

Cista nije samo mjehur s tekućinom, to je bolest tumorozne prirode. Stoga, ako brzo raste, operacija je neizbježna.

Podesite na operaciju, pokušajte fitoterapiju, cista je mala. Ali nemojte raditi iznenadne pokrete, izbjegavajte nasilni seks, nemojte dopustiti zatvor - to su rizici od pucanja ciste.

- 50,0 grama Borovoy maternice ostavlja, bez rezanja, ulijte 500,0 ml visokokvalitetne votke, ostavite 3 tjedna na tamnom mjestu, povremeno se tresući. Procijedite, stisnite pod prešom za čaj. Započnite prijem nakon 2 tjedna. Pijte 25 kapi tri puta dnevno prije jela. Tečaj traje 2 mjeseca.

2. Skupite bilje za piće.

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. Najprije mehanički, na male komadiće, a zatim na mlin za kavu. Promiješajte ravnomjerno.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pirjajte na laganoj vatri ili kipuću vodenu kupku pod poklopcem 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj traje 1,5 mjeseca.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

2.1. Zbirka navodnjavanja.

Korijeni: temeljni sabljasti crv - 1, Adamov korijen - 1 žličica, bobica - 2. Mješavina.

- 1 tbsp. pomiješajte 400,0 ml vode, prokuhajte, kuhajte na laganoj vatri 15 minuta, inzistirajte 30-40 minuta. Procijedite, istisnite, nadopunite do 400,0 ml. Za navodnjavanje je potrebno 150,0 ml tople otopine. Pospite po svim pravilima, napunite špricu za otopinu ili gumenu krušku volumenom od 200,0 ml. Lezite u kadi na bolnoj strani, savijte noge i ubrizgajte otopinu u obroke, držeći je za 1-2 minute. Na kraju postupka, obilno namočite tampon od pamučne gaze i stavite ga preko noći.

Navodnjavanje se obavlja iz bilo kojeg dana ciklusa, 12 puta za redom, s oprezom.

Upoznajte me, brinem za vas! :-)

14.11.14. Irina

Dobro došli! Ultrazvuk bubrega pokazao je da se pozitivan simptom istaknutih piramida jasno vidi na desnom bubregu.

Možda još nešto za piće. Unaprijed hvala.

Mislim da imate pravi upalni proces u bubregu. Bakterije ga mogu uzrokovati, a zatim ih jednostavno potisnuti (vidi dolje).

No, nefritis može biti autoimuni glomerulonefritis), a onda su potrebna posebna bilja. Upravo ste imenovali takvo (Lespedetsa).

Vrlo brzo reagirajte - glomerulonefritis je izuzetno opasan. Napravite OAM i urin prema Nechiporenko, izmjerite tlak i pratite oticanje nogu.

A sada se povežite s Lespeflanom takvu naknadu. Dok čekamo analize, ograničit ćemo se na tri biljaka, ali će ukloniti neugodne pojave: euroazijske livade - 2, plava boja - 1,5, medvjedica - 2.

Trave ravnomjerno usitnite na 2-3 mm, ravnomjerno miješajte.

- 1 tbsp. smjesa ulijte 400,0 ml hladne vode za piće jedan sat, zatim dovedite do kuhanja i ulijte u termosicu. Nakon sat vremena, procijedite i dobro stisnite. Pijte 100,0 ml 4 puta dnevno, prije jela, toplo. Tečaj je do rezultata testa.

Vaš kod za brze odgovore je gn.

11/09/17 Ilya

Dobar dan! Imam 29 godina, visina - 165 cm, težina - 46 kg. Od početka godine, pogoršanje bubrega je kronični pijelonefritis oba bubrega, kompliciran nefroptozom desnog bubrega, pad 6-7 cm, nema kamenja, soli u bubrezima, drugi organi su fini (ultrazvuk cijele trbušne šupljine, bubrezi, mokraćni, ženski + urography).

Zbog bubrega se cistitis vjerojatno stalno pogoršava. Povremeno povikuje, temperatura raste. Pijem Fitonefrol, medvjeda povremeno, idem na osteopatu za visceralnu masažu abdomena, pijem puno vode, radim gimnastiku s nefroptozom.

Liječnici stvarno ne mogu pomoći, kažu za održavanje prehrane, piti bilje, piti puno vode i to je to. Kažu da dobiju na težini, a ja imam to čvrsto - vrlo teško udebljati. Uvijek imam takvu težinu, nikad nisam težio više od 50 kg.

Molim vas, savjetujte kako se liječi?

Osim toga, od početka godine dolazi do pogoršanja štitnjače. Zaključak liječnika: “Difuzna toksična gušavost 0-1 stupnja, recidiv. tireotoksikoza 1, medicinski eutiroidizam, nedostatak tjelesne mase ". Sada već 10 mjeseci pijem hormone, trenutno 5 mg tirozola, 25 eutiroksa.

Posljednje analize provedene u kolovozu: T4 besplatno - 12, 63. TSH - 0.1. AT na TSH receptore - 4,80. Liječnik mi je rekao da povećam dozu eutiroksa i tirozola za pola, jer po njegovom mišljenju, antitijela se loše pokreću i zbog toga se može ponoviti povratak.

Ultrazvuk štitnjače je normalan, sve je u redu, bez povećanja i čvorova. Pokušao sam povećati dozu u rujnu, kao što je liječnik rekao, ali sam opet počeo pokazivati ​​znakove tahikardije, osobito nakon jela. Uskoro će biti godinu dana, dok pijem ove hormone... Je li moguće zamijeniti hormone biljem? Je li moguće sa mnom voditi takvu situaciju?

Osim toga, sada u jesen imam strašan kolaps, uvijek želim samo leći, ne kretati se. Normalan "život" ne funkcionira. Sve povezujem s gornjim čirevima... Ali ne mogu sa sigurnošću reći...

Molim vas, recite mi kako se nositi s ovom situacijom. Unaprijed hvala!

Dobar dan, Ilya!

Razumijem i suosjećam s vama. Težina od 55 kg za vas je standardni model. Ako ste tijekom bolesti izgubili na težini, nemojte težiti da se udebljate. Kada se hormoni vrate u normalu, automatski ćete uzeti svoj uobičajeni oblik. Da biste zadržali razinu bubrega, morate dobiti 10 kilograma. Sada samo stavi zavoj.

Da biste procijenili svoj hormonski status (u svrhu napuštanja hormona), vaši hormoni nisu dovoljni. Trebaju T3 zajednički, T3 St., T4 zajednički i antitijela na TPO u dinamici. Trebali bi ih imati.

Sada je T4 normalan, a TTG će zaostajati, to je svojstvo tirozola.

Potrebni su i testovi urina: loš, zadnji i urin bakposev.

Slabost i štitnjača, te bilo koji upalni proces.

Čekam, Ilya, tvoj kod SHIELD!

08.11.17. Tanya

Pozdrav, imam jedan problem. Već imam 6 mjeseci cistitisa, gotovo jednom mjesečno. Kako se mogu oporaviti? Unaprijed zahvaljujemo na odgovoru.

Očigledno, niste liječili ili niste liječili akutni cistitis. Ali sve u tvojim rukama. Sada moramo pokušati u potpunosti riješiti ovu bolest. Tu se može razviti vrlo blizu uterusa, jajnika, upale.

1. Počnite s jednostavnim i učinkovitim prijemom. Odustani prije ljeta od sintetičkog donjeg rublja, osobito hulahopaka. Sve sintetike imaju sposobnost hlađenja kože i uopće ne zadržavaju toplinu, što mjehur jako voli. Nosite samo pamuk, vunu, lamu, čak i bambus.

Nemojte prekomjerno hladiti stopala, pronaći uložke s grijanjem i biti mirni u vezi s ovim aspektom liječenja.

2. Lokalno liječenje treba povezati s ljekovitim biljem. Ovdje možete odabrati: suhu toplinu (crveno vruće opeke u kantici), fitoaplikaciju, sjedeću kupku.

Ravnomjerno usitnite travu na 2-3 mm, promiješajte.

- 2 žlice. smjesu ulijte 500,0 ml hladne pitke vode jedan sat, zatim dovedite do kuhanja i ulijte u termosicu 1,5 sat. Procijedite, stisnite. Pijte 200,0 ml ujutro i 100,0 ml još 3 puta dnevno prije jela, pola vruće! Tečaj - 3 tjedna.

Zadani iznosi su u žlicama.

2.1. Fitoprimjena s istom travom. Zamotajte kolač preostale nakon što ga napinete u pamučni ubrus, lagano ga navlažite vrućom juhom i stavite na pubis i suprapubično područje (iznad pubisa za 3 prsta). Pokrijte hranom ili plastičnom folijom, popravite sat vremena. Radite dva puta dnevno 8-10 dana.

3. Ako je bolest počela s vrućicom i bolnim mokrenjem, unesite Goldenrod u zbirku (1,5 žlice).

Javite mi!

Živjeli, Tanya, prije komunikacije!

25.09.17. Natalia

Prvi put vas pozivam. Pomozi mojoj mami. Njezino ime je Claudia Antonovna, ima 78 leja. Živimo u Moldaviji.

Mnogo pati: ima stalnu nesanicu, zglobovi kuka i donjeg dijela leđa su vrlo bolni i česta je inkontinencija.

Glavna dijagnoza je arterijska hipertenzija drugog stupnja, L 3-4 radiculopathy, L 5-S, mješovita-bluetonska angioencefalopatija, cista desnog bubrega, kronični pijelonefritis, osteoporoza donjeg ekstremiteta, tromboflebitis donjih ekstremiteta.

Aspirin Kardio, Ravel, Metoprolol, Enalapril, Diklofenak, Paracetamol, Valerianka.

Molim pomoć s biljnim lijekovima.

Pokušajmo. Nadam se da su potrebne biljke u Moldaviji. Nastavljamo sve pripreme i kombiniramo ih s kolekcijom:

1. Tinktura Sabelnik močvara za vanjsku uporabu.

- 100,0 grama zdrobljenih korijena ili stabljika Sabelnika ulijte 0,5 litara 40% alkohola ili votke, čvrsto zatvorite. Inzistirajte 2 tjedna na tamnom mjestu, povremeno se tresući. Procijedite i utrljajte u bolne zglobove 2-3 puta dnevno.

Ravnomjerno nasjeckajte travu na 2-3 mm, korijenje i plodove - do 3-5 mm, promiješajte.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pirjajte na laganoj vatri ili kipuću vodenu kupku pod poklopcem 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela u malim gutljajima. Tečaj traje 1,5 mjeseca.

Dnevni nadzor tlaka od trećeg dana prikupljanja.

Zadani iznosi su u žlicama.

3. Koristite zakrpe za anesteziju: Voltaren, Versatis, Bonifen, Nanoplast, biljke Zhong Bang i druge.

4. Imate sjajnu priliku da smanjite pritisak majke koristeći dane diuretika. Osobito na lubenici.

Ograničite sol na 1,5 grama dnevno ili, što je vrlo dobro za srce, zamijenite ga farmaceutskim prahom kalijevog klorida.