Ledeni čaj - recenzije

Naziv proizvoda: Orthosyphonus staminate leaves (Folia Orthosiphoni)

Farmakološko djelovanje:
Lijek protiv diuretika i spazmolitika (ublažavanje spazama).

Indikacije za uporabu:
Kao diuretik (diuretik) agens za bolesti bubrega, edem na temelju neuspjeha cirkulacije; s kolecistitisom (upalom žučnog mjehura) kao umjerenim antispazmodičkim lijekom.

Način uporabe:
Uzima se kao infuzija (3,5 g lišća ili 1/2 briketa po 200 g kipuće vode) u obliku pola čaše 1-2 puta dnevno 20-30 minuta prije jela.

Obrazac za izdavanje:
U kartonskim kutijama od 50 g; u briketima od 6 g.

Uvjeti skladištenja:
U suhom, dobro prozračenom prostoru.

Osim toga:
Sadrže triterpene saponine, glikozid ortocifonin, 5-6% tanina.

Upozorenje!
Prije uporabe lijeka Ortosifon staminate ostavljajte se savjetovati s liječnikom. Ovaj priručnik je u slobodnom prijevodu i namijenjen je isključivo informacijama. Više informacija potražite u napomenama proizvođača.

Ortosifon za čaj (zbirka) bubrega

Dobar dodatak u suzbijanju otoka i cistitisa

Saznala sam za izdržljivost ortosifona tijekom trudnoće kada se u posljednjem tromjesečju počelo pojavljivati ​​oticanje nogu i šaka. Kako bi uklonili višak tekućine iz tijela, ginekolog koji je vodio trudnoću poslao me je u dnevnu bolnicu na liječenje. Već sam uzeo "Kanefron". Liječnik u bolnici, pored kapaljki s magnezijem (fla.rf / Medicine / Magnesia_Sulfate_ (Magnesia) / Recenzije / 7454203), propisao je diuretični čaj, čije sam ime tada naučio. Ne, doista nisam čuo za takvu biljku kao što je ortosifon, a još više o njenom učinku.

Općenito, liječnik je propisao 3 filtarske vrećice dnevno. Svaku vrećicu, naravno, skuhajte jednom. Način zavarivanja je trivijalan: sipajte vrelu vodu u čašu s vrećicom i pričekajte najmanje 15 minuta. Volim čaj umjerene temperature, jer sam se izvario za 30-40 minuta. Dnevna doza kuhala se u večernjim satima, a ujutro, bez ustajanja iz kreveta, prva stvar je bila piti juhu.

Okus čaja s bubrezima vrlo je podnošljiv. Možda amater, ali mi se sviđa. Volim biljne čajeve, osobito one u kojima nema slatkastog elementa poput korijena sladića (brrrr!). Pijte u užitku. Sjećam se da su tri čaše tijekom dana učinile svoj šarm mojim reguliranim režimom.

O najvažnijoj stvari - učinku. Iz mog osobnog iskustva, orthosyphonus staminate se ne može nazvati lijekom za edem, osobito one velike. U složenom tretmanu radi skladno s “Cananephronom” i strogim režimom pijenja: postoji potreba za mokrenjem, ali samo tako da se bez kraja “odveze do zahoda”, kao što je bio slučaj s magnezijem, br. Sve je umjereno. Edemi su spavali, ali to je bilo glavno postignuće kapaljki magnezijevog sulfata. Nakon otpusta iz dnevne bolnice, nastavio sam piti čaj od bubrega neko vrijeme. Dva paketa su pila točno. Tada je trebalo prestati, jer se više od 3 tjedna ne preporučuje zlouporaba takvog čaja. Ledeni čaj je neko vrijeme podupirao tijek liječenja magnezijem: oteklina je bila minimalna.

Zatim sam nekoliko puta popio čaj od bubrega tijekom pogoršanja cistitisa. Dobro, dobro, ugodno piće, koje mi se, činilo se, ublažilo. Ali kao neovisno sredstvo u mojim slučajevima, čaj je još uvijek slab.

Pakiranje orthosyphon staminate trošak oko 50 rubalja - uopće ne skupo. Ako specijalist preporuča takvu esencije, poslušajte preporuku. Ona očito neće biti suvišna.

Ortosifona staminate (bubrežni čaj) ostavlja

Opis od 24.04.2015

  • Latinski naziv: Orthosiphonis staminei folia
  • ATX kod: C03BX
  • Aktivni sastojak: Orthosiphon staminate leaves (Orthosiphonis staminei folia)
  • Proizvođač: Lek C +, Ivan-Chai ZAO, Lenmedsnab doo, St.-Medifarm ZAO, Krasnogorskleredstva, Fitofarm PKF, Zdravstvena tvrtka, Farmaceutska tvornica Krasnodar (Rusija)

struktura

Orthosiphon čaj sadrži bubuljice u ortopophonu.

Obrazac za izdavanje

Alat se prodaje u pakiranjima u kojima su postavljene filtarske vrećice.

Farmakološko djelovanje

Lijek ima umjerena diuretička, antispazmodična i choleretic svojstva. Pomaže povećati sekretornu aktivnost želučane sluznice. Diuretičko djelovanje popraćeno je otpuštanjem mokraćne kiseline i ureje s urinom.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Orthosiphon staminate (bubrežni čaj) popularno se naziva cat whiskers. To je zimzeleni grm. Mladi izbojci i listovi koji čine čaj uključuju triterpene saponine, glikozid ortocifonin, alkaloide, beta-sitosterol, flavonoide, kalijeve soli, tanine i neke organske kiseline.

Ovaj alat karakterizira izražen diuretski učinak. To pridonosi činjenici da se urinom iz tijela izlučuju kloridi, mokraćna kiselina i urea. Kada se koristi čaj alkalizacije dolazi do urina. Osim toga, lijek utječe na organe glatkih mišića kao antispastično sredstvo, povećava sekreciju žuči i aktivira sekretornu aktivnost želuca. Čaj također ima smirujući učinak.

Utvrđeno je da lijek pomaže u povećanju bubrežnog protoka krvi, normalizira rad tubula i povećava glomerularnu filtraciju. Olakšava ispuštanje pijeska i kamenja iz organa izlučnog sustava.

Ponekad se ovaj lijek koristi za ubrzavanje uklanjanja olova iz tijela.

Posebno povoljni rezultati u slučaju kardiovaskularnih bolesti su uočeni u kombinaciji s bubrežnim čajem i srčanim glikozidima.

U bolesnika s kolecistitisom i kolelitijazom lijek pomaže normalizaciji općeg stanja. Smanjuje broj leukocita u žuči i sluzi. Osim toga, alat povećava proizvodnju želučanog soka i razinu slobodne klorovodične kiseline u tijelu.

Indikacije za uporabu

Uglavnom, ovaj lijek se koristi u obliku infuzije kao diuretik.

Može se propisati u slučaju akutnih i kroničnih bolesti bubrega, koje prate edem, uremiju, albuminuriju. Osim toga, lijek se koristi za glomerulonefritis, dijatezu mokraćne kiseline, aterosklerozu, zatajenje srca (koje je popraćeno edemom i disfunkcijom bubrega), hipertenzija, kolecistitis, uretritis, bolesti žučnih kamenaca, bubrežne kamenca, ljudski razvoj, akutni ekcemi, cistitis, zatajenje srca, poremećaj ljudskog razvoja, ljudski razvoj, artritis.

Kontraindikacije za bubrežni čaj

Poznate kontraindikacije za bubrežni čaj:

  • negativna reakcija na komponente lijeka;
  • dobi do 12 godina.

Ovaj alat je također nepoželjan za korištenje za hipotenziju, hiperacidni gastritis, želučani čir s visokom kiselošću.

Nuspojave

Stamino (bubrežni čaj) ortosifonski listovi s individualnom netolerancijom mogu uzrokovati alergijske reakcije.

Upute za uporabu vrećica za bubrege (metoda i doziranje)

Upute za čaj od bubrega u vrećicama kažu da jednu filtar vrećicu treba staviti u emajl ili staklenu posudu, zaliti kipućom vodom (oko pola čaše), pokriti poklopcem i ostaviti četvrt sata, povremeno pritisnuti vrećicu žlicom. Nakon 15 minuta, vrećica se iscijedi. Nastala se infuzija razrijedi čistom vodom do 100 ml.

Lijek se pije u obliku topline. Preporučljivo je malo ga protresti. Uzmite pola šalice 2 puta dnevno oko 20-30 minuta prije jela. Trajanje terapije je 2-3 tjedna. Liječenje možete ponoviti nakon savjetovanja sa specijalistom.

predozirati

Stamino (bubrežni čaj) ortosifonski listovi s predoziranjem mogu uzrokovati bol u području jetre, želuca i bubrega. Prekomjerno uzimanje ovog lijeka nije preporučljivo.

interakcija

Nije poželjno kombinirati lijek s alkoholom.

Uvjeti prodaje

Alat je dopušten za otpuštanje OTC-a.

Uvjeti skladištenja

Čajne vrećice treba čuvati na suhom i tamnom mjestu, zaštititi ih od male djece.

Rok valjanosti

Maksimalni rok trajanja lijeka - 4 godine. Ne možete ga koristiti nakon tog vremena.

Stamino ortosifon tijekom trudnoće i dojenja

Bubrežni čaj tijekom trudnoće koristi se u slučaju cistitisa, urolitijaze, itd. Dugi niz godina, opstetričari i ginekolozi su je preporučili svojim pacijentima. To je učinkovit alat za trudnice, koji vam omogućuje da se nosi s oticanjem nogu, vrećicama ispod očiju i poboljšati opće stanje prije porođaja. No, odnedavno se pojavilo mišljenje da je čaj tijekom trudnoće i dojenja kontraindiciran. I sve zato što pod tim nazivom počela prodavati razne smjese ljekovitog bilja, od kojih su mnoge u ovom razdoblju stvarno zabranjene. Međutim, Orthosiphon staminate izravno tijekom trudnoće i dojenje je samo koristan ako se koristi u skladu s uputama. Glavna stvar kod kupnje je osigurati da ne kupujete nikakva druga sredstva, koja se nazivaju i "čaj od bubrega".

Izjave o boravku Orthosiphon

Recenzije čaja od bubrega su obično pozitivne. Često ga preporučuju stručnjaci. Osobito često možete naći recenzije o bubrežnom čaju tijekom trudnoće. Neke žene brkaju ovaj alat s drugima i kupuju te lijekove, što ukazuje da su kontraindicirani tijekom trudnoće. Stoga je vrlo važno unaprijed provjeriti s ljekarni koji točno čaj želite kupiti.

Kod nuspojava, pregledi ortosifonskog staminata prijavljuju se vrlo rijetko. Ako lijek uzimate pravilno, ne smiju se pojaviti nuspojave.

Cijena čaja od bubrega, gdje kupiti

Cijena čaja od bubrega u vrećama (20 komada u pakiranju) je oko 60 rubalja.

Bubrežni čaj iz različitih bolesti: kako skuhati i uzeti?

Čaj od bubrega je staminatni ortosifon, biljka koja je također dobila ime "mačji brkovi". Uz pažljivu pažnju na preporuke i kontraindikacije, možete ga uspješno primijeniti kako za liječenje bolesti mokraćnog sustava, tako i za liječenje drugih oboljenja. Zbog mnogih korisnih svojstava, dopušteno je koristiti proizvod i tijekom trudnoće.

Sastav i korisna svojstva

Stamino ortosifon sadrži sljedeće tvari:

  • organske kiseline;
  • triterpene saponini;
  • tanini;
  • tanin;
  • glikozid ortocifonin;
  • kalijeve soli;
  • alkaloide;
  • bioflavonoidi;
  • beta-sitosterol;
  • masnoće (2–7%) i eterična ulja.

Tanin je tonik, a organske kiseline normaliziraju procese probave. Kalijeve soli reguliraju ravnotežu vode u tijelu, stimuliraju srčanu aktivnost, smanjuju nadutost, sprječavaju kronični umor i promiču normalno funkcioniranje mekih tkiva - mozga, mišića i krvnih žila. Triterpenski saponini imaju sedativna, tonička i ekspektorantna svojstva, a beta-sitosterol snižava kolesterol i nužan je za prevenciju raka.

Bubreg čaj ima izražen diuretski učinak. To izaziva povećanje razine ureje, mokraćne kiseline i klorida koji se stvaraju u tijelu, a također potiče izlučivanje žuči, koja normalizira gastrointestinalni trakt i osigurava eliminaciju štetnih tvari (na primjer, olovo).

Korištenje mačjeg brka poboljšava sekretornu funkciju želučane sluznice i povećava količinu slobodne klorovodične kiseline, kao i smanjuje sadržaj sluzi i leukocitima u žuči ljudi oboljelih od hepatobilijarnog sustava.

Aktivno primijenjeni alat u urologiji. Najčešće se propisuje u slučaju bolesti bubrega, uzrokujući pojavu edema, azotemije i povećanje razine proteina u urinu. U liječenju urolitijaze, bubrežni čaj je također koristan, a za upale u organima mokraćnog sustava (npr. Cistitis i uretritis) propisuje se kao dezinfekcijsko sredstvo.

Čaj od bubrega koristi se u slučaju neuspjeha cirkulacije 2 i 3 stupnja, hipertenzivne nefropatije, dijabetesa i gihta. Tijekom trudnoće ortosifon se propisuje za edem, za preeklampsiju i pijelonefritis.

Ponekad majke koje doje propisuju lijek za liječenje hipogalakcije.

Video: Prednosti ortofizofaga

Metode pijenja čaja s bubrezima

Kod pijelonefritisa

Ulijte 5 g sirovine uz čašu tople vode i kuhajte na malom plinu 5 minuta. Ostavite sredstvo 3 sata i zatim filtrirajte. Pijte piće dva puta dnevno prije obroka za pola čaše, tijekom liječenja 30 dana.

Uz cistitis, giht, kamenje i pijesak u bubrezima

Inzistirajte u čaši kipuće vode 3 g trave za 20 minuta, zatim filtrirajte tekućinu i prelijte toplom vodom kako biste je doveli na prvobitni volumen. Uzmite lijek 2 puta dnevno prije obroka za pola čaše. Trajanje liječenja je mjesec dana, nakon tog razdoblja potrebno je uzeti pauzu od 6 do 8 tjedana i po potrebi ponoviti postupak.

Uz zadržavanje urina i bol

Ulijte 1 žlicu ortosifona u 250 ml hladne vode 12 sati i pijte hladnu infuziju 2 puta dnevno, 200 ml. Tijek liječenja je mjesec dana.

S visokim tlakom

Pivo 2 žlice suhe biljke 400 ml kipuće vode i uliti u termosu preko noći. Ujutro filtrirajte dobiveni čaj i konzumirajte ga prije jela od 150 ml. Recepcija traje 30 dana.

S upalom mjehura

Promiješati čajnu žličicu ortopopona i lišća medvjeda, sipati sirovinu s 250 ml vode i ostaviti 10 sati. Pijte dobiveni lijek koji se oslanja na 2 šalice dnevno. Terapiju treba nastaviti 4 do 6 mjeseci s intervalom od 6 dana mjesečno.

Za bolesti bubrega i mjehura

Kašičica lišća brusnice i žličica suhih mačjih brkova kuha čašu kipuće vode. Inzistirajte na tome oko sat vremena, a zatim filtrirajte. Popijte piće 2-3 puta dnevno za pola čaše 20 minuta prije jela. Tijek liječenja je mjesec dana.

S kolecistitisom

Čaša tople vode ulijte žlicu suhog ortosifona i inzistirajte na satu. Gotov proizvod popijte pola čaše 2 puta dnevno nakon jela. Tečaj traje 4 tjedna, pa se preporuča odmoriti 7 dana. Ukupno trajanje liječenja je 4-6 mjeseci.

Za poboljšanje cirkulacije krvi i edema

Stavite 2-3 žlice suhe trave u posudu s emajlom i ulijte čašu tople vode. Zatvorite posudu s poklopcem i stavite na parnu kupelj 15 minuta. Zatim ulijte smjesu 45 minuta, ocijedite i stisnite. Dopuniti vodom do 200 ml. Pijte proizvod u toplom obliku u pola čaše prije obroka 3 puta dnevno. Nastavite primati tijekom mjeseca.

Pijenje vrećica čaja

1 filtar vrećicu čaja stavite u staklenu posudu i ulijte pola šalice kipuće vode. Inzistirajte 15 minuta, pritiskajući žlicu na vrećicu, a zatim je stisnite. S prokuhanom vodom dovedite volumen napitka na 100 ml. Prije uporabe, infuziju protresti i piti pola sata prije jela za pola čaše 2-3 puta dnevno. Tijek terapije je 2-3 tjedna.

Primjena tijekom trudnoće (od edema, gestoze i pijelonefritisa)

Žene tijekom poroda se ne preporučaju za samoliječenje. Specijalist bi trebao odrediti tijek terapije, pogotovo zato što nije svaka zbirka prikladna za trudnice.

Kontraindikacije i mogući štetni učinci

Nemojte koristiti proizvod za preosjetljivost i alergije, kao i djeci do 12 godina. Nepoželjno je uzimati čaj s bubrezima s povećanom kiselošću želuca, čira, hiperacidnim gastritisom i hipotenzijom.

Prekomjerna uporaba orthosphophona može naškoditi tijelu i pogoršati bolest. Mačji brkovi trebaju se koristiti kao pomoć, a ne kao glavna metoda liječenja. U kombinaciji s terapijom lijekovima, ovaj proizvod će dati dobre rezultate.

Ne preporuča se nošenje čaja s bubrezima - budući da je diuretik, njegovo djelovanje može uzrokovati neugodu.

Recenzije ljudi koji su koristili čaj od bubrega

Pa, popio sam oticanje. Zapravo, neće biti ništa gore! Opterećenje bubrega je veće ako ga ne pijete, a naprotiv, uklanja dodatno opterećenje. Razmisli o tome, ovaj čaj uzima svu prljavštinu, isti pijesak. Imam propust i rotaciju bubrega. I ništa, sve je u redu: kad sam prvi put zatrudnjela, popila sam puno - sve je u redu sa mnom i bebom.

Julia

https://www.babyblog.ru/community/post/living/1639424

U nastavku liječenja cistitisa (a ja ga, nažalost, ne liječim prvi put, želio bih vam reći o takvom lijeku kao što je ortosifon (na jednostavan način, čaj s bubrezima). Što se efekta tiče, odmah ćete ga osjetiti, uvjeravam vas. Tako često na WC-u (ispričavam se za detalje) nikad nisam trčao. Svakih pola sata ili sat imao sam najjači poticaj da nema urina da izdržim. Općenito, zabavno razdoblje, što mogu reći... Na pozadini složenog liječenja furadoninom, simptomi cistitisa su počeli nestajati. Tečaj unosa čaja je 2-3 tjedna. Pio sam u skladu s brojem vrećica - 20 dana (i sve to vrijeme trčao sam do zahoda). Ali pomisao da su bubrezi i jetra očišćeni, oh, kako mi je topla duša. Općenito, zadovoljan sam prijemom čaja, drago mi je što sam se ovoga puta uspio nositi s cistitisom s malo krvi, da tako kažem.

Zelenoglazoff

http://irecommend.ru/content/v-kompleksnoi-terapii-pri-tsistite-budet-poleznym-no-budte-gotovy-k-super-mochegonnomu-effek

Pio sam ovaj čaj 2 puta dnevno! Za okus sam dodao 1 žličicu šećera (ne mogu živjeti bez nje). Okus je vrlo ugodan, biljni. Učinak čaja, primijetio sam tjedan dana nakon 2 (treba piti tečaj nakon liječničkog pregleda). Noge su mi prestale boljeti i oticati, a kad su se ispraznile tablete, odlučio sam ih još ne piti i vidjeti što će se dogoditi. Rezultat me iznenadio već treći tjedan! Za to vrijeme nikada nije došlo do povećanja krvnog tlaka. Ovdje ću napomenuti da sam paralelno odbijao kavu, crni čaj i pridržavao se pravilne prehrane. Moja radost nema granica!

AlekSandraF

http://irecommend.ru/content/izbavil-menya-ne-tolko-ot-otekov-no-i-ot-vysokogo-davleniya-foto

Ovo je vrlo, vrlo dobar prirodni čaj! Tijekom trudnoće prepisao sam je tijekom edema, a također sam je vidio i kod cistitisa. U mokraći je već bio prisutan pijelonefritis s pijeskom. Tada mi ga je propisao njegov liječnik u kombinaciji s Bangshil tabletama. Učinak je samo prasak!

Natalia

http://www.piluli.ru/product/Ortosifon_tychinochnyjj_Pochechnyjj_chajj

Bubrežni čaj je učinkovit lijek koji pomaže kod mnogih bolesti. Proizvod je prirodan, stoga praktički nema kontraindikacija. Glavno je pratiti dozu i pravila administracije kako ne bi došlo do suprotnog učinka.

Čaj od bubrega

Ne, ništa nije napisano o kontraindikacijama.

napisano napisano. Nije mi pomogao, kako je naduo, pa je i učinio.

Za sebe sam pronašao dva izvrsna načina za rješavanje edema:
1. Dnevne šetnje u večernjim satima s mužem, šetamo oko sat vremena - sat i dvadeset
2. zeleni list čaja (bilo, donio sam mužu zadnji put Hilltop s jasminom i limunom), ne u vrećice čaja, odnosno list čaja, što je potrebno za pivo. Pijem ujutro, popodne i ponekad navečer (dobro, vrlo rijetko, jer onda trčim svakih 5-10 minuta u tubziku), pijem bez šećera, moguće je toplo i hladno, učinak je isti.
Osim toga, pijem vodu i samo vodu. Sokovi, voćni napitci, pirjani plodovi, kefir - sve je očišćeno, samo mi smetaju, a umjesto toga jedem sočne plodove: jabuke, kruške, šipke. Mislim na količinu konzumirane tekućine (uključujući voće, juhe, čaj), tako da ne bude više od 1,5 litre dnevno.

orthosiphon

Latinski naziv: Orthosiphon stamineus

Sinonimi: čaj od bubrega, mačji brkovi

  • Liječenje bolesti
  • kontraindikacije
  • recepti
  • Recenzije
  • Savjet liječnika
Pripada obitelji Labia i rođak je Sagea i Basila. U prirodi, ovo višegodišnje višegodišnje grmlje do jednog i pol metra raste u tropskim kišnim šumama Oceanije i sjeveroistočne Australije. Raste i množi se kada temperatura tla i zraka nije ispod 15 ° C.

Ljudi ga zovu "mačji brkovi" zbog dugih prašnika, koji su daleko iza cvijeta. Nadzemni dio biljke ima ljekovita svojstva i koristi se kod bolesti urinarnog trakta.
Koristi se lišće i rumenilo (apikalni listopadni izdanci).

Listovi sadrže: triterpene saponine, gorki glikozid ortocifonin, masno ulje, organske kiseline (vinska, limunska, fenol ugljična i ružmarin), tanini, tragovi tanina, lišće bogato kalijevim solima.

Ortosifon ima izražen diuretski učinak koji štedi kalij i djeluje protiv upala te je koristan u akutnim i kroničnim bolestima bubrega i mjehura (glomerulonefritis, pijelonefritis, cistitis, uretritis), u edemima uzrokovanim zatajenjem bubrega i srca. Orthosiphon uklanja ureu, mokraćnu kiselinu i kloride iz tijela te se koristi u dijaetici mokraćne kiseline, gihtu i dijabetesu.

Čaj od bubrega povećava glomerularnu filtraciju, poboljšava funkciju tubula, djeluje antispastično na organe s glatkim mišićima, a osim toga u liječenju bubrežnog čaja dolazi do alkalizacije urina, što je korisno za prevenciju urina i bolesti bubrega.

U bolesnika s kroničnim i akutnim holecistitisom i kolelitijazom, bubrežni čaj pomaže u smanjenju sluzi i broju leukocita u žuči, povećava izlučivanje želučanog soka i slobodne klorovodične kiseline, jača sekreciju žuči i blagotvorno djeluje na gastritis s niskim kiselinama želučanog soka, kolecistitisa i bolesti jetre.

Kod uporabe čaja s bubrezima u bolesnika s izraženom aterosklerozom mozga i hipertenzijom, praćenom oštećenjem funkcije bubrega i jetre, dolazi do poboljšanja općeg stanja i nestanka brojnih bolnih simptoma.

Liječenje bolesti

Ortosifon se koristi u liječenju sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Primanje Ortosifona kontraindicirano je u:

Recepti 1

Ortosifon - u slučaju cistitisa, uretritisa, pijelonefritisa, početnih stadija ishemijske i hipertenzije, zatajenja srca i bubrega

5 grama nasjeckanog bilja ulijte 1 šalicu kipuće vode, pirjajte lagano kuhajte 5 minuta, inzistirajte 3 sata, procijedite. Rezultirajuću juhu podijelite u 2 jednake doze. Uzmite 1 dozu 2 puta dnevno prije jela.

Kod žučnih kamenaca, edema, upale žučne kese, cistitisa, bubrežnih kamenaca, reume, gihta

3 grama nasjeckanog bilja uliti 1 šalicu kipuće vode, inzistirati 20 minuta, procijediti, preliti volumen kipuće vode u izvornik. Uzmite toplo do 1/2 šalice 2 puta dnevno, 30 minuta prije jela.

Hipertenzije, ateroskleroze, urate dijateza, gihta, edemi uzrokovani kardiovaskularne insuficijencije, akutne i kronične bolesti bubrega i mokraćnog mjehura, glomerulonefritis, pijelonefritis, nefrolitiazu, cistitis, uretritis, gastritis s niskim kiselost želučanog soka, kolecistitis, jetre

2 žlice nasjeckanog bilja ulijte 2 šalice kipuće vode u termos, insistirajte noć, ocijedite. Uzmite 150 ml. 3 puta dnevno, 40 minuta prije jela.

Kod zadržavanja mokraće, bolesti bubrega, mokraćnog sustava

1 žlica nasjeckanog bilja uliti 1/4 litre hladne vode, inzistirati 12 sati, povremeno promiješati, isušiti. Uzmite 1 čašu 2 puta dnevno.

Recenzije

24.07.18. Olga

Zdravo, draga Julia Evgenievna!

Prošlo je OAM nakon 10 dana (dodan je ortosifon tijekom 5 dana i dodan je sok od jednog limuna tijekom 10 dana). Vrlo zadovoljan smanjenjem crvenih krvnih stanica, nedostatkom cilindara, itd. Sergej se dobro osjeća, ne primjećuje edeme.

Čekamo daljnje upute!

Ljubav

Vraćena u vašu kolekciju s plavetnilom, listom breze, brusnicama i ortosifonom. Bez toga, gotovo svaki dan morate piti Diuver, a uz to je puno lakše, nema takvog edema na nogama. Uski zagrljaji! Blagoslovi vas!

27.09.15. Sergej

Zdravo, Julia Evgenievna!

Slijedite svoje preporuke. Supruga za poboljšanje zdravlja vidjela je kolekciju koju ste vi naznačili Djetelina lupina - 1, Silybum marianum - 1 des.l., Ortosifon - 2, Tatarnik bodljikav - 1 des., Melissa officinalis - 2).

oteklina je mnogo spavala. Pritisak i puls vratili su se u normalu.

30.10.13. Olga

12/04/12 Alexander

Danas su vaši ortho sifon staminate i Sophora Japanski korov dobili! Sutra ćemo s mamom početi liječiti njihove rane. Puno vam hvala!

09/06/10 Raisa Astafevna

Već duže vrijeme koristim vaše bilje: kesten, Durišnik, zimzelena, verbena, voloduška, Cipar, Knyazhik, Ortosifon, manšeta, Eyebright i dr. Ja sam invalid, imam veliki buket rana. Zahvaljujući tim biljkama, oslobodio sam se proširenih vena, razina šećera u krvi vratila se u normalu, zaboravila sam na čir na želucu, a pritisak se sada rijetko brine. Preporučujem prijateljima i poznanicima. Vaše osoblje je vrlo prijateljsko, želim komunicirati s njima. Puno vam hvala!

Savjet liječnika

08/05/18 Olga

Propisan mi je lijek koji sadrži Ortosiphon. Odlučio sam saznati više o njemu, jer nikad nisam čuo i pronašao vašu web-lokaciju. Bio sam jako zainteresiran za tvoj savjet.

Redovito uzimam tablete za pritisak, povremeno za bubrege. Povremeno se povećavaju kreatinin, urea i kolesterol.

Postoji mnogo bilja za bilo koju od bolesti koje ste naveli. Moramo uzeti minimum, ali oni koji će raditi na svemu, ili gotovo sve:

1. Infuzija korijenja šipka za gutanje i trljanje.

- 2 žlice nasjeckanog korijena ulijte 2 šalice vode, prokuhajte, kuhajte na niskoj temperaturi 20 minuta, inzistirajte 2 sata, ispustite vodu. Pijte 70.0 ml 3-4 puta dnevno, 30 minuta nakon obroka. Tečaj - 3 tjedna, pauza od 2 tjedna i ponovite.

Zamotajte tortu u ubrus, navlažite ostatak izvarka i napravite obloge na zglobovima.

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; uzeti svaki od 2 žlice. i miješati ravnomjerno.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj traje 2 mjeseca.

Najprije bih stavio bolest policističnih bubrega. Najvjerojatnije, hipertenzija je povezana s njom. Ali to može biti primarno, na "nervoznoj osnovi".

natečenost zahtijeva pojašnjenje - bilo da je srčanog porijekla, ili je uzrokovana dubokom venskom trombozom ekstremiteta. U tom slučaju nemojte konzumirati korijen briara. Morate sami znati SKF (brzina glomerularne filtracije), a ne samo brojeve kreatinina.

Važan trenutak za vas je potreba za ograničavanjem životinjskih proteina u hrani.

Ali što me pitaš, Olga?

Rado ćemo vas vidjeti u brendiranim trgovinama Eko-tvornice "Staroslav" u vašem gradu, kao iu našoj online trgovini.

Maria

Sada ima problema sa srcem. Nekoliko puta je bilo napadaja atrijske fibrilacije (EKG). Tijekom razdoblja kućni tonometar bilježi neuspjeh ritma. Tlak također nije stabilan. Nakon buđenja, 30 minuta nakon spavanja, stabilno pokazuje 185/75. Tijekom dana, 150/70. Iako se pilule stalno uzimaju. Prema vlastitim osjećajima, kaže da osjeća "blijedi" srce i neugodno stanje u njemu. U tom kontekstu, došlo je do povećanja razine šećera, dostigavši ​​13. Iako su svi ovi prekidi bili u rasponu od 7,5 do 10 maksimuma.

Analize su također dijagnosticirale visoki kolesterol. Tu je i mali miom u maternici i tromboflebitis.

Jutro: Britomar 10 mg 1 tableta, Digoxin 1/2 tablete, Elekviz 5 mg 1/2 tablete, Mikardiz 80 mg 1 tableta, Sotageksal 160 mg 1 tableta, Lerkamen 10 mg 1 tableta.

Večer: tableta Digoxin 1/2, Elekvis 1/2 tablete, Lerkamen 1 tableta, Mikardis 1/2 tablete, Physiotens 1/2 tablete, Sotagexal 1 tableta.

Prije svega, tvoja majka treba kompetentnog kardiologa.

Digoksin je snažan i opasan lijek iz skupine otrova, tzv. Srčani glikozidi. Sada se atrijalna fibrilacija ne tretira ovako. Vjerujem da bi Digoxin trebao biti ukinut, ali ne odmah, kako ne bi uzrokovao sindrom odvikavanja, nego povezivanjem bilja i drugih lijekova. Potrebno je promatrati učinke ljekovitog bilja i riješiti problem s Digoxinom.

Druga točka je povećan pritisak, bez obzira na prijem antihipertenziva. Ovdje je i težak trenutak. Posude za dijabetes sužavaju se i "glaziraju", tako da više ne odgovaraju na antihipertenzivnu terapiju. I bilje, samo će raditi s posudama:

- 20,0 grama cvijeća, bez rezanja, ulijte 100,0 ml 60-70% alkohola (ili farmaceutski Gerboton) i inzistirajte 7 dana. Procijedite. Pijte 15 kapi dva puta dnevno. Tečaj - 1 mjesec. Ponovite tečaj bi trebao biti nakon 1,5 mjeseci.

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno 30 minuta prije jela. Tečaj traje 2 mjeseca.

3. Panangin. Pijte 2 tablete 2-3 puta dnevno - svakih 10 dana u novom mjesecu.

Želio bih znati oblik aritmije za točnije preporuke.

Rado ćemo vas vidjeti u brendiranim trgovinama Eko-tvornice "Staroslav" u vašem gradu, kao iu našoj online trgovini.

S željama uspješnog tečaja, do komunikacije!

Anna

Čekam dijete, 22 tjedna. Analize su normalne. Tlak 120/80, stabilan. Od 18. tjedna pojavila se žgaravica (osobito u večernjim satima), a mučenje me je počelo mučiti i ujutro i navečer. Liječnik kaže da je to normalno za moje stanje. Imenovao je Hofetol (1 tableta 3 puta dnevno). Popio sam paket (60 tableta), nisam primijetio promjene. Možda možeš popiti neke odljeve bilja? Kupio sam listove ortosifona, ali trudnoću kao kontraindikaciju.

Ako Hofitol nije pomogao, žuči nisu uzrokovale žučnu diskineziju, već visok stupanj dijafragme. U isto vrijeme, promjena želuca i želučani sok može ući u jednjak.

Pokušajte jesti u malim porcijama, ali češće; i ako imate žgaravicu, rastopite travu sušenog raka, zgnječenog u prah.

Jutarnje oticanje stopala može jednako uzrokovati i proširene vene i pijelonefritis. Odmah dati urin i pažljivo pregledati potkoljenice i popliteal fossa. Vena ili kapilarna mreža ispod kože je proširene vene.

No, u svakom slučaju, ograničite sol na 2,0 grama dnevno, i svaki dan, koristite najukusniji diuretik na svijetu - lubenica!

1. Dekozant odkošenja.

Trave ravnomjerno usitnite na 3-5 mm i ravnomjerno promiješajte.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 2 tjedna.

Sretno i dobro raspoloženje!

14.07.18. Catherine

Moj suprug (47 godina) pretrpio je hemoragijski moždani udar u studenom 2017., s formiranjem intracerebralnih hematoma u obje hemisfere GM-a, stupnja 3 hipertenzije, rizika - 4, csn-1).

Trenutno, unatoč uzimanju lijekova, pritisak je 154/114.

Dok je bio na intenzivnoj njezi, imao je povijest bilateralne upale pluća, peptički ulkus i anemiju. Za danas - borimo se s zatajenjem bubrega.

Prema najnovijim analizama: kreatinin - 206, urea - 11,7, glomerularna filtracija ACS - 31. Orto sifon pomaže vam da snizite kreatinin i podignete glomerularnu filtraciju. Mogli smo ga pronaći samo u našim torbama i skuhati vrećicu u čaši kipuće vode. Ne znam je li to istina?

Možda nam savjetujete nešto drugo. Bojim se da se bavim samoliječenjem, oprezan sam jer smo uklonili žuč.

Dragi Catherine, halo!

Suosjećam s vama. Neću se uspinjati s pitanjima, samo pretpostavljam da se vaš suprug HPA razvio na pozadini dugotrajne hipertenzije. Ali ne bih odbio pogledati urin.

Ortosifon, pa čak iu ovom obliku, malo pomaže. Ovdje su vaši lijekovi i bilje:

1. Lespeflan ili Lespenefril. Dugo pijte prema uputama.

2. Skupljanje bilja s tlakom.

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 200,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, istresite i istisnite do 200,0 ml.

Pijte 50,0 ml 4 puta dnevno, 30 minuta prije jela. Tečaj traje 2 mjeseca.

Bit će mi drago pomoći, prije komunikacije!

Anna

Vaš savjet je vrlo potreban. 2 prijatelja su se obratila vama i vi ste im stvarno pomogli. Nadam se da je u našem slučaju moguće.

Imam kćer, Arinu, ona ima 8 mjeseci. Posljednjih tjedana trudnoće dijagnosticiran je intrauterini hidrocefalus. Nakon dva mjeseca dijagnoza je potvrđena - dekompenzirani hidrocefalus, te je napravljen šant. U 5 mjeseci došlo je do revizije šanta i nakon što glava nastavi rasti, ali ne tako brzo.

Danas je glava 53,5 cm, a nadam se da će sustav likera sam zaraditi. Izrađujemo masaže s Tea Tree i dajemo Vitamin D. Oduzimamo da infuzije iz Melissa i Cornflower mogu pomoći. Netko preporučuje Marsh i Astragalus Marsh, a netko koji obično proizvodi pšenice nudi)

Želim probati bilje. Nadam se vašem znanju i radujem se odgovoru.

Ne želim baciti sjenu na nikoga, ali s odgovarajućim manevriranjem glava ne bi trebala rasti.

U svakom slučaju, glavna biljka je diuretik i pojačava odljev krvi i limfe:

Trave i plodove ravnomjerno usitnite na 2-3 mm, ravnomjerno miješajte.

- 1 žličica smjesa ulijte 100,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 100,0 ml.

Dajte piti 10,0 ml 5 puta dnevno, 30 minuta prije svakog obroka. Tečaj je 1,5-2 mjeseca.

Zbirka se daje za 2 dana prijema, filtriranu zbirku držite u hladnjaku. Ujutro uklonite i čuvajte na sobnoj temperaturi.

Diuretička biljka se daje u zagradama, za sada se bez nje i kontrolira diureza prije početka prikupljanja i tijekom primjene, svakodnevno. Stavite sve u tablet.

Ako dojite, vrlo je dobro! Čak i činjenica da kroz mlijeko možete utjecati na sve procese u tijelu djeteta.

Samo popijte diuretične naknade sami, dodajući ih u Veroshpiron.

On će čak povećati laktaciju.

14.06.18. Natalia

Dobar dan, Julia Evgenievna.

Recite mi, molim vas, zbirku ili bilje s diuretičkim učinkom, ali štedljivim za bubrege. Njezine su se noge počele nabijati od majke jače, i ona teško hoda.

Natasha, dobar dan!

Morate pozvati liječnika da posluša vaše srce - to su manifestacije povećanog zatajenja srca.

1. Ograničite količinu soli na 3,0 g / dan, izmjerite dnevnu diurezu.

I NEMOJTE davati više vode od bilo koje druge tekućine, uključujući juhu, dnevnoj količini urina!

To će pomoći pri ponovnom postavljanju oteklina.

2. Za brzo povlačenje tekućine:

Torasemid - 1 tableta + Veroshpiron - 2 tablete. Pijte ujutro, na prazan želudac, 3 dana za redom.

2.1. Diuretici:

List breze, list brusnice, staminat ortosifon, sjeme kopra.

Samljeti i miješati u jednakim omjerima; Pripremite infuziju u termosici od 1 žlice / 300,0 ml kipuće vode. Pijte 100,0 ml, tri puta dnevno, tijekom 5 dana.

3. Način pola kreveta, posni dani.

Catherine

Trebam tvoj savjet za bilje. U veljači mu je dijagnosticiran fokalni segmentni glomeruloskleroza. Protein se pojavio tijekom trudnoće u prosincu 2017. godine. Samac je bio - 10, dnevno - 5. Sada pada do 3 grama. Prihvaćam Metipred - 9 tableta. Statini. Kalcij. Chimes. Kolesterol 7.

Leukociti i crvene krvne stanice nisu u mokraći, samo su proteini. I stalno mučili sluz u nosu. Za 3 mjeseca, kako teče niz stražnji zid. Postoji i endometrioza. ALT i AST su normalni. Kreatinin također.

Dobar dan, Catherine!

Proteini moraju biti nadopunjeni, pristojni gubici. Ne znam prehranu koju vam preporučujem, ali uobičajeno je koristiti najmanje 50,0 grama. proteina dnevno, 1: 1 biljka i životinja. Prednost se daje nemasnom svježem siru, beskvasnom siru, jajima u vrećici, purećem mesu, piletini; morske ribe; grašak, mahune Grah, patlidžan, šparoge, Tykve, lubenice.

Ali, što je najvažnije, smanjiti razinu proteina u bilju.

Metipred obuzdava autoimuni proces, ali jednom ga je potrebno napustiti.

1. Tinktura Lespedetsy Daurian ili capitate.

- 1 dio zdrobljene trave na 10 dijelova votke (1:10), inzistirajte na tamnom mjestu, povremeno tresući, 7-10 dana, procijedite. Pijte 20 kapi razrijeđenih u 50 ml vruće vode (vidi dolje), 3 puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - 1 mjesec, 3 tjedna pauze.

2. Na pauzi popijte infuziju plavog ribnjaka, stavite unaprijed i kuhajte na isti način, 1:10 (10,0 grama suhog cvijeća na 100,0 ml votke - dvostruke ili trostruke proporcije).

Za uklanjanje alkohola, kapirajte tinkturu u 15.0-20.0 ml lagano ohlađene kipuće vode (oko 70 stupnjeva) i pijte nakon 15 minuta. Tijekom tog vremena, alkohol isparava, ostavljajući sve korisno na mjestu.

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj 1.5-2 mjeseca; promjena bilja.

Kontrola ureje, kreatinina svaka 3 mjeseca; urin prema Nechiporenko - svakih šest mjeseci; OAM - svakih 14 dana; SCF - svakih šest mjeseci.

- 1 žlica s vrhom nasjeckane šikše trave ulijte 500,0 ml vode u emajliranu šalicu, prokuhajte i kuhajte na laganoj vatri točno 7 minuta. Ukloni, ohladi. Ne čistite travu od izvaraka, čuvajte juhu u hladnjaku. Ujutro je zgodno ulijevati volumen od oko 150,0 ml, piti 2-3 gutljaja najmanje 5-7 puta dnevno. Ponavljajte svakodnevno dok se naljepnica ne završi. Zatim izlijte istu sirovinu s 500,0 ml vode i pripremite je na isti način. Kuhajte juhu na takav način da ona postane blijeda (2-3 puta), a tek tada koristite nove sirovine. Tečaj 4-6 mjeseci, bez prekida.

Vrlo rado ću vam pomoći riječima i djelom!

Vidimo se uskoro!

Ekaterina

Molim te, pomozi mi ako možeš. Pola godine patim od kroničnog cistitisa, čestih nagona, osjećam mokraćni mjehur, iako samo mokrenje nije bolno. Bio sam kod ginekologa i urologa, propisao mi je antibiotike dok pijete, onda sve opet počinje.

Testovi su gotovo uvijek čisti, nema spolno prenosivih bolesti, nema virusa, nema gljivica. Prihvaćam Chistolon i Osinol, jako volim te komplekse, prilagodili su moj rad gastrointestinalnom traktu. Ali što učiniti s cistitisom, ako je uopće (jer, kažu, ako mokrenje nije bolno, to nije cistitis. Bio bih vrlo zahvalan za odgovor.

Dobro je da nema STD. Ali možda postoji dysbiosis ili intimni problemi?

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 2 žlice. smjesu ulijte 500,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istresite do 500,0 ml.

Pijte 100,0 ml 3-4 puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj je 2-3 tjedna.

S ostalima napravite fito-obloge.

Zamotajte kolač u platnenu tkaninu, navlažite vrućom infuzijom i fiksirajte na suprapubičnom području 30-40 minuta, dva puta dnevno, tijekom 8-10 dana.

2. Comfrey ljekovito. Mislim da će vas pranje i pranje nakon svakog mokrenja i / ili 20 minuta prije njega spasiti od problema:

- 3 žlice korijena zdrobljene do žitarica treba zagrijati pola sata u 500,0 ml vode u zatvorenoj posudi na laganoj vatri. Ne dovodi do kuhanja, gubi svojstva! Inzistirajte 4 sata, procijedite.

3. Rektalne svijeće Polyoxidonium.

Na 1 svijeći za noć, samo 10 puta.

Uspjeh i obavještavanje!

Elena

Suprugu je 2005. godine dijagnosticiran glomerulonefritis. Ima 46 godina, visina 168 cm, težina 82 kg. Sve ove godine, dijeta je poslušna, onda ne. Droge su sve uzele. Uglavnom, to su pilule za pritisak. Od siječnja 2017. testovi su počeli propadati (kreatinin u krvi i proteini u dnevnoj mokraći počeli su rasti).

Počelo je nakon što je Ketosteril propisao liječnik. Mjesec potrošen na piće ovih tableta i testovi su se pogoršali (prije toga bili su normalni za ovu bolest, GFR je bila 60). Ketosteril nije uzimao mjesec dana, testovi su bili bolji, ali liječnik je inzistirao na daljnjem uzimanju ovog lijeka, a sada se kreatinin povećao na 420 od siječnja (170-180)! Protein od 1.7 povećan na 7!

25. svibnja bio je hospitaliziran u bolnici Filatov u Moskvi zbog prilagodbe liječenju. Odmah su otkazali Ketosteril i promijenili tablete iz pritiska. Analize iz Filatova: krv - kreatinin - 429, kolesterol - 6,35; Urea - 21.9. Ukupni protein u dnevnom urinu je 0,61. Ultrazvuk bubrega: u lijevoj bubregu - parenhimske ciste do 1.4. Zaključak o ultrazvuku bubrega: smanjenje desnog bubrega (2015 - 90 * 52 * 50, 2018 - 85 * 45), difuzne promjene u parenhimu oba bubrega, ciste lijevog bubrega. Zaključak o hospitalizaciji: izražen je pad GFR-a koji odgovara CKD-u 4. članka, normourekemija, nema anemije, proteinurija do 1 g / dan, bubrezi smanjeni u veličini s prorijeđenim parenhimom, nema znakova urodinamskih poremećaja. Dijagnoza: kronični glomerulonefritis s ishodom u nefrosklerozi.

Pritisak je normalan, sve ovo vrijeme nema oteklina.

Propisana je stroga dijeta (ne više od 60 g proteina dnevno - 30 g životinje + 30g povrća), isključuju se proizvodi s sadržajem fosfora i povećanim sadržajem kalija. Ako će testovi (uzeti 18.06.18.) Biti s povišenim kreatininom, tj. 400 i više, zatim ponovno hospitalizaciju radi stvaranja trajnog vaskularnog pristupa za HD.

Pomozite, molim vas, liječnici ne žele čuti ništa o biljnim tretmanima!

Zaista se nadam da ćete odgovoriti!

Čak i ako je hemodijaliza započeta za muža, nije prekasno za korištenje bilja. Urea i Kreatinin akumuliraju se u pauzama dovoljno brzo, a biljke to NE dopuštaju. Osim propisanog liječenja, prijeđite na prikupljanje što je prije moguće:

1. Odmah započnite s Lespeflanom ili Lespenefrilom, ako još ne pijete, to su osnovni lijekovi.

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 200,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, istresite i istisnite do 200,0 ml.

Pijte 70,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj je 1 mjesec.

Kontrolna OAM, kreatinin i mokraćna kiselina - 2 tjedna od početka recepcije.

USPJEH i vidimo se uskoro!

Natalia

Imam 35 godina, težina 61 kg, visina 164 cm.

Tlak je normalan 80/120, često pada (70/110 i niže). Patim od zatvora, pokušavam jesti povrće, suho voće (suhe marelice). To nije dovoljno, Fitolax štedi, pijem samo ako je tjedan zatvor. Prema tome, distenzija trbuha, upala i bol - u ovom slučaju pijem Furazolidon.

žgaravica također muči. Pokušavam isključiti iz prehrane proizvode koji ga uzrokuju, a ako se to dogodi, pijem Omeprazol. Uz cistitis pijem Furagin. Također, u posljednjih nekoliko godina, alergijske reakcije su postale učestalije, uglavnom na vanjske čimbenike: pelud, kozmetiku, prašinu, mačke itd. Najčešće uzrokuje reakciju na oči, upaljene, pucanje kapilara, ponekad se događa urtikarija. Pijem antihistaminike i koristim kremu Belladerm.

Proširene vene donjih ekstremiteta, rešetke, vene, edemi, ponekad strašni bolovi, suzenje, u kombinaciji s pijelonefritisom, manifestiraju se - ujutro ustajam s edemom na licu i gornjem dijelu tijela, za jedan sat se spušta edem (ostavlja lice).

Sada idem na kurs oteklina Traksevazin, Askorutin, Tsinnarizin i Ortosiphon. Mislim, zahvaljujući velikom dijelu Ortosifonu, edem je postao mnogo manji i počeo se povlačiti preko noći. Također sam volio Ortosifon jer pritisak od njega ne pada, ne mogu piti lončiće.

Tako umoran da idem liječnicima, pijem šaku pilula koje ne pomažu, stvarno se nadam vašoj pomoći.

Koje bilje piti da bi se normalizirao rad crijeva? Kronični gastroduodenitis i upala duodenuma, refluks kiseline, trajni zatvor, enterokolitis, hrana se slabo probavlja. Također, što biljke piti, s proširenim venama donjih ekstremiteta, osim lijekova? Oni pate od jake otekline i suze boli. Kronične bolesti osim gore navedenih: cistitis.

Hvala unaprijed na odgovoru!

S obzirom na brojne probleme, počnimo s univerzalnim i pouzdanim sredstvima, počevši s alergijama, a završavamo s upalom:

Uz težinu do 60 kg pojedinačna doza je 0,1 grama, dnevno - 0,3 grama.

- Do 70 kg, pojedinačna doza 0,2; dan - 0,6 gr.

S težinom do 80 kg, doza je 0,3; 0,9 gr.

Isključite komad, bacite loptu. Mumiejeva težina od 0,5 grama odgovara veličini glave šibice. Otopite ga u maloj količini vode, dopunite vodom do 200 ml.

Popijte 100,0 ml ujutro, na prazan želudac i 2 sata prije spavanja, također na prazan želudac.

2. Žetva u isto vrijeme.

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj je 1,5-2 mjeseca.

3. Dijete. Nadam se da je znate!

Neophodno je nositi antiparicno rublje, prije svega - automatski i brzo smanjuje bol i oticanje, stoga se ovo pravilo broj 1 ne može zanemariti.

Izbjegavajte hranu i bilje koje povećavaju zgrušavanje krvi. Nemojte se odvesti diureticima da "grijeh".

Napravite losione, odustanite od tijesne odjeće (traperice), štikli od pete - sve što čini izljev krvi teže.

Sirovinu mljeti ravnomjerno do 2-3 mm. Uzmi svaki od 1 tbsp. i miješati ravnomjerno.

- 2 žlice. smjesa ulijte 400,0 ml hladne vode za piće na sat, pustite da proključa. Pirjajte na laganoj vatri ili kipuću vodenu kupku pod poklopcem 15 minuta, inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 400,0 ml.

Broj biljaka po zadanom je naveden u žlicama.

Koristite za obloge 2-3 puta dnevno. Tečaj - 3 tjedna, pauza i ponavljanje.

- 3-4 žlice suhog cvijeta divljeg kestena usitnite u prah, prelijte rastopljenom piletinom i promiješajte. Potopite u pećnici na 75 stupnjeva na sat vremena. Ohladite i pohranite u hladnjak. Nanesite na problematična područja dva puta dnevno tijekom 1-1,5 mjeseci.

Želje bezuvjetnog uspjeha, Natalia.

Bogdan

Imam 22 godine i imam dijagnozu: kronični glomerulonefritis. Dijagnoza je postavljena u veljači. Uzimam hormone (Metprednazolone), dijetu itd. Analize se polako vraćaju u normalu, ali vrlo, vrlo sporo, do danas, protein u urinu je 2.3.

Volim se baviti sportom, ne mogu se zamisliti bez njega. Što vam savjetovati i što poduzeti?

Ako pratite dijetu i sve preporuke, rado ću vam pomoći s ljekovitim biljem:

Grind trava i plodovi ravnomjerno do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm - mehanički na početku na male komadiće, a zatim na mlinac; ravnomjerno miješati.

Bilje bez doze treba uzeti u žlicama.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta.

Ohladite, procijedite i istisnite do 300,0 ml.

Popijte 100,0 ml tri puta dnevno, 30 minuta prije obroka. Tečaj - od 1 mjeseca.

Kontrola urina - 10 dana od početka uzimanja bilja.

DOBRO SREĆU i vidimo se uskoro s dobrim analizama! :-)

Marina

Bok Imam 25 godina. Dugi niz godina mi je dijagnosticiran kronični glomerulonefritis mezangioproliferativan, IgA-nefropatija.Tlak je uvijek normalan, kupio sam jeftin penis na vašem mjestu, kreatinin je pao, bio je 97, postao 64. Urea i mokraćna kiselina su uvijek normalne. Nedavno su se povećali trombociti-429, AST -41 i kolesterol -6,9. Dobrobit je uvijek dobra. Uvijek se borim s proteinima u mokraći, slijedim dijetu, ostavlja oko gram po danu. Što savjetovati? Čitala sam o Gryzhniku ​​golom i Ortosifonu. Hoće li mi pomoći da se riješim proteina? Ili postoji još nešto? Moj suprug i ja planiramo trudnoću, liječnik je rekao da je s takvim proteinom opasno, potrebno je da postane najmanje 0

2-0,3 g dnevno. Unaprijed zahvaljujemo na odgovoru.

U vezi s porastom kolesterola, potrebno je pogledati TSH, T4 St., antitijela na TPO, a za planiranje potreban vam je dobar urin, uzorak prema Nechiporenku i normalan broj hormona štitnjače.

Proteini također smanjuju koagulaciju, uz pomoć takvih biljaka:

1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj je 1,5 mjeseca, prva kontrola urina u roku od 10-12 dana od početka prikupljanja.

2. Ortosifon staminate.

Travu zgnječite u prah, dobro je uskladištite. Jedite 1,0 grama, tri puta dnevno, prije jela. Tečaj traje 4 tjedna, pauza od 7 dana i po potrebi se obnavlja.

3. Dijeta s ograničenjem proteina, soli; s dovoljnim opterećenjem vodom (ne manje od 1,0 litre dnevno)

SREĆNO I prije komunikacije!

13.05.18. Sergej

Bok Dijagnosticiran glomerulonefritisom (umjerena hipertenzija 145/90, eritrociti i proteini u urinu). Propil mjesec orthosiphon staminate - protein je nestao. Što može ukloniti crvene krvne stanice i pritisak?

Počnite s prehranom. Odmah ograničite sol na 3,0 grama dnevno; početi odbijati od mesa, jaja, svježeg sira.

Jedite morske ribe dva puta tjedno ili morske plodove. Glavni izvor proteina za vas bi trebao biti povrće. Postoji mišljenje da im je bolje preferirati životinje, ali postoji i iskustvo koje govori suprotno. Što više poštediš bubrege, to će duže trajati! Bilje treba neprestano piti, bez dugih pauza nakon 2 mjesečna tečaja. Danas je takvo bilje:

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 200,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 200,0 ml. Pijte 70,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Kontrola OAM - točno 2 tjedna od početka prikupljanja!

Spremni da ti pomognem, Sergey! SREĆNO I prije komunikacije!

Tayana

Dobar dan, jako mi je drago znati status vaše stranice, gdje ima toliko korisnih informacija, hvala na vašem radu i pažnji. Želim primati vaše preporuke za liječenje biljem, prirodnim proizvodima.

Imam 36 godina, imao sam zdravstvene probleme od djetinjstva, često sam imao prehladu, bronhitis, tonzilitis, sinusitis, slab imunitet, također gastritis od rane dobi (redovite egzacerbacije proljeće / jesen) dvp (ne volim masne, slatke) još od djetinjstva, nekoliko puta akutni pankreatitis ( zaustavljen bez-špricanje i cerukus), vrlo bolna razdoblja od 15 godina do danas (počela je u 13, ciklus je redovit, više od 10 godina postoje endometrioidne ciste jajnika 2-3 cm, ne rastu, maternica je normalna) analize spolnih hormona, štitne žlijezde iu mladosti i sada normalno; kronični pijelonefritis od 20 godina, puno pijeska (ultrazvukom) urina je uvijek normalno, čak i na pozadini egzacerbacija. Ona je uvijek obratio liječnicima na vrijeme, ali je došla do zaključka u svom iskustvu da klasična medicinska terapija ne liječi kronične bolesti, nego samo pomaže da se zaustavi akutna stanja, a onda morate tražiti sebe, tražiti ono što je blizu tijelu, prirodni lijekovi. Do pokušaja i pogrešaka, bilje su pokupili (široko dostupni) Mint je pomogao kod probavne smetnje, mučnine, liječenja gastritisa s kamilicom, Tysselchechnistnik, Bokvice, težine u desnom hipohondru - Gorke: smilja, krzna, boli u bubregu, problema s grlom, nosom i nosom. pranje, imunitet je pomogao podizanju Sabelnika. Pijem mnogo biljaka kao što je čaj tijekom cijele godine s kratkim prekidima, ali primijetio sam da se tijelo navikava na okupljanje i već izgube svoju početnu učinkovitost, čak i ako se piju s prekidima.

Trenutno sam zabrinut zbog tri problema:

prva je posljednjih 7 godina, ljetna alergija, koja se manifestira kao urtikarija na koži koja se pretvara u ekcem, početak u vrućem suhom vremenu, uz unutarnju toplinu, pekuću kožu, svrab, općenito podnose toplinu / otvoreno sunce (koža počinje peći) rane godine dermatolozi tretirani su antihistaminicima (pilule, masti, govornici), sorbenti, učinak je slab, prošlog ljeta došlo je do strašnog osipa (ruke, stopala) svrbeža, pečenja, izliječenog dugo vremena, dugo je postojala pigmentacija, čitavo sam ljeto odlazio u zatvorenu odjeću imamo tjedan poslijepodne više od 30) Pojavljuju se prvi simptomi, razumijem da je korijen problema vjerojatno u probavnom traktu, ali u ovom slučaju mi ​​uobičajeno bilje ne pomaže. Više puta testirani na hepatički kompleks (normalno) blago su povisili kolesterol i trigliceride.

Drugi problem je desni bubreg, posljednjih 5 godina, česte egzacerbacije: prigovaranje boli, opća slabost, letargija, a ponekad i niskokvalitetna groznica, unatoč činjenici da sam pio kroz posljednje 2 godine (testiran sam eksperimentalnom metodom): Orthosiphon plus ljekarni ekstrakt Marena (zajedno sa Sabelnik pomogao da biste dobili osloboditi od bolova u zglobovima ruke, koljena, jutarnje otekline je otišao) više puta dao analizu Renal i Revmokompleks, svi pokazatelji su bili normalni. Opći testovi krvi i mokraće su uvijek bili normalni. pritisak je često niži (moja stopa je 100 do 70). Posljednjih nekoliko godina na pozadini problema s bubrezima javljaju se periodični bolovi u srcu, kao da, ako nema dovoljno zraka, slabosti (vjerojatno zbog učestale upotrebe diuretičkih biljaka), EKG-a u starosnoj normi, ultrazvuk srca je normalan.

Treći problem: ginekološke ciste endometrioze, njihova starost je 10-12 godina, ne rastu), menstruacija je vrlo bolna od 15-te godine (teška slabost, grčevi potkoljeničnih mišića, nakon grčeva mišići su vrlo bolni pri hodanju, postoje blagi vene, trbušni grčevi, bolovi u leđima, teška mučnina, povraćanje), sama menstruacija je 3-4 dana, posljednjih nekoliko ciklusa je 3 dana, gubitak krvi umjeren, bol povlačenja pojavila se ne samo tijekom menstrualnog perioda, već iu sredini ciklusa, uzimemimemil iz grčeva, ako je injekcija diklofenaka vrlo loša, ciklus 27-28 dana, posljednjih nekoliko godina, libido u tse om smanjili. Trudnoća, pobačaj nije bio. Ginekolozi su propisali OK, ali ih nisam tolerirao (mučnina, proljev, glavobolja) za operacije (laparoskopija), ali i na pozadini OK uprave, na licu su se pojavile pigmentne mrlje. Najnoviji hormonski test (jesen 2017) je norma. Prije 4 godine uzela je Crveni kist, dugo vremena nije imala učinka na tijek menstruacije i bolne simptome, pa ga više nije uzimala.

Želio bih odabrati prirodni tretman za smanjenje grčeva, adhezija. Već 20 godina bolnih razdoblja, vjerojatno sam već pio kilograme lijekova protiv bolova, razumijem da ne liječe, nego samo smanjuju bol, ali i štete drugim organima.

Vodim aktivan životni stil, često posjećujem otvoreni zrak, čuvam zdravu hranu (povrće, voće, nemasno meso, ribu, mliječni umrijeti), težina je stabilna: od moje mladosti oko 65 kg s visinom 170, ne pušim, uopće ne pijem alkohol (nikad nije povučen) Spavam najmanje 8 sati, moje raspoloženje je općenito normalno, i prije sam bila depresivna (naučila sam tolerirati probleme s godinama, iako sam po prirodi kratkovita i nestabilna)

Zaista se nadam Vašim stručnim savjetima i preporukama.

Dobar dan, Tayana!

Pažljivo pročitajte, nadam se da sam shvatio problem. To su hormonska disfunkcija i kronični upalni procesi u dodacima.

Ako mogu, kao monolog odgovora, dat ću vam malu shemu za prvih 1,5-2 mjeseca.

25,0 grama šlaganog voća Vitexa i 25,0 grama suhe trave Echinacea purpurea, ulijte 500,0 ml votke ili rakije i ostavite tri tjedna na tamnom mjestu, povremeno tresući. Procijedite i popijte 1 žličicu. dva ili tri puta dnevno, pola sata prije jela. Tečaj traje 30 dana i tjedan dana pa onda još dva tečaja.

Dok se tinktura priprema, možete početi uzimati Cyclodinone

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2.1 Komora livade. Dodajte u zbirku ljekovitog bilja prije miješanja 5 dana prije menstruacije i uklonite - nakon 1 dana nakon završetka.

Mjesto rektalno, svaki drugi dan, 1 svijeću noću. Tečaj-12 svijeća i ići na podršku modu, 2 puta tjedno za još 1 mjesec.

S željama uspjeha i dobrog raspoloženja, do komunikacije!

Julija

Zdravo, Julia Evgenievna! Imam problem s lijevom nadbubrežnom žlijezdom - primarni hiperaldosteronizam. Dimenzije su 22,5 x 19,5. Prihvaćam taj veroshpiron, zatim inspru na 50 mg. Ne odlučujem o operaciji. tlak 140/90, 160/100. Osim toga, imam mnogo čireva: erozivni gastroduodenitis, pankreatitis, jetrena hymangioma, žučni kamenci, cista bubrega. S analizama, također, ne uzrujavati. Najčešće kod AST, Alt, alkalne fosfataze, GG, visokog kolesterola - 6.8. Prije 5 godina operirana je - karcinom lijeve dojke s uklanjanjem limfnih čvorova, sektorska resekcija, fibroza jetre i kronični hepatitis na ultrazvuk. Hepatitis nije bio bolestan, ne piti, ne pušiti. Nakon operacije, i samo liječiti. Molim vas da nas obavijestite je li moguće nositi se s tim ranama, uzimajući bilje?

I mislim da su bilje samo jedini izlaz - prije operacije.

Capotenov pritisak ili Fizioten će smanjiti pritisak u Capotenu; mali žučni kamenci nisu opasni dok se ne pomaknu. fibroza - potrebno je povremeno piti enzime (Wobenzym), rektalne supozitorije Longidase. erozija u želucu, dijeta i regeneracija biljem. Upravo sada, počnimo:

100,0 g zdrobljenog Klopogon korijena ulijte 500,0 ml 70% alkohola ili farmaceutskog Gerbotona i inzistirajte 15 dana, povremeno protresite. Procijedite i popijte 30 kapi 3 puta dnevno nakon jela. Tečaj je 30 dana, pauza od 7 dana i tečaj se ponavlja. Zadržite najmanje 3 tečaja.

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

3. Obrok Thistle Thistle. Jedite 1 žličicu. 3-4 puta dnevno ispirući ga s 2 gutljaja tople vode. Tečaj je do sada 1 mjesec.

Ostatak je dijeta, prehrana, diuretici, mi se odlučujemo na putu.

Prije komunikacije, Julia, s Danom pobjede! :-)

28.04.18. Elena

Prije godinu dana dijagnosticiran je dolichocolon, rektalni polipi koji zahtijevaju endoskopsko uklanjanje. Dijagnoza: kronična kronična konstipacija kojoj je prethodio dugogodišnji zatvor. Nemam vremena ujutro, uvečer se umaram. Prije godinu dana, nakon savjetovanja s gastroenterologom, stolica se počela poboljšavati. Ali to ne funkcionira uvijek. Ponekad ima neuspjeha. Već godinama pijem noliprel od visokog krvnog tlaka. Imam tekućinu u svom perikardiju. Nema dovoljno težine. Imam 63 godine. Mnogo se selim. Nemam vremena za sjesti. Osim toga, prije šest mjeseci moja je maternica počela ispadati. tj i prije toga bio je izostavljanje prednjeg zida. Hrana stečena povrće, voće, raženo-pšenični kruh klijav bez brašna, ali s kvascem, kuhana riba, zobena kaša na vodi, malo maslaca, maslina, mliječni proizvodi, kava. Takva prehrana i prehrana u isto jutro uzrokovali su prilagodbu stolice. Danas je ginekolog saznao da ureter ima i polip. U urinu Candida. Snimljeno urologu. Također imam "niski žučnjak" zbog nedovoljne težine.

Ako možete, dragi liječnici, pomozite mi sa savjetom i receptom, bit ću vam vrlo zahvalan!

Dobar dan, Elena!

Malo loše hrane. Potrebno je ubrzati vrijeme prolaza hrane na duge udaljenosti.

Tome će pridonijeti i bilje koje ne djeluju na pritisak.

U vezi s hidroperikardijem, preporučujem vam da koristite diuretičke biljke i da vidite kalij i natrij u serumu - osobito ako ne pijete Panangin ili Asparkam. I možda je potrebno zamijeniti Noliprel modernijim sredstvima.

Glavna stvar za vas, očito, SVE?

1. Tlak i stimulacija probave

-2 žlice zdrobljenog sjemena ulijte 0,5 litre votke, inzistirajte 2 tjedna na tamnom mjestu, povremeno tresući, procijedite. Uzmite strogo kap po kap! Počnite s 2 kapi 3 puta dnevno i, dodajući kap po kap svaki dan, dovedite do 20 kapi 2-3 puta dnevno. Nastavite još jedan tjedan, uzmite pauzu od 10-14 dana. Doza s kapaljkom za oči, razrijedite u 1 tbsp. voda. Tečajevi se ponavljaju prema potrebi. Pazite na pritisak.

Male doze Mordovnika (10 kapi, 2 puta dnevno) povećavaju tlak, a velike (20 kapi) niže.

A Mordovnik vas oslobađa od zatvora uz više kalorijske dijete, potrebno vam je!

2. Eliminacija polipa: Vetom 2 prah, dugačak

Jedite 1 žličicu. 3-4 puta dnevno. Ciklus najmanje 1 mjesec. Razbijte 10 dana i ponovite tri puta.

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj od 1,5-2 mjeseca

3. Matka - ako nema drozge, slobodno stavite kraljevski prsten i nemojte patiti! Iako izlaz iz operacije (zatezanje mišića dna zdjelice).

SREĆNO I prije komunikacije!

26.04.18. Elena

Draga, Julia E., halo! Imam 33 godine. Apeliram na vas sa zahtjevom da pomognete u liječenju varikoziteta zdjelice. Vrlo jaka bol u trbuhu, koja podsjeća na "ginekološku". Nazvat ću ih tako, mislim da ćete razumjeti. Bolovi su praktički konstantni, oslabljuju, jednostavno, ponekad toliko teški da daju nogama, donjem dijelu leđa. Ponekad se malo slabije, obično ujutro, nakon što ostanu u ležećem položaju, bol je podnošljiva nekoliko dana. Ali češće, oko sat vremena, kad ustanem, možete se popeti na zidove boli. Ojačan nakon izlučivanja. Već je mučio. Ginekolog je po dogovoru tijekom 1,5 mjeseca imao detralex, ali nažalost nije bilo rezultata. Detraleks ruske proizvodnje, prema ocjenama vrlo malo ljudi pomaže. Prije tjedan dana, prebacio sam se na Phlebodia 600. Još uvijek se nadam na liječenje biljkama. Čitam recenzije, mnogi pomažu nositi se s proširenim venama. Više puta pregledan, nije otkrivena ginekološka patologija, SPI nije otkriven. Želim opisati još jedan problem s mokraćnim mjehurom, vjerojatno uzrokovan upravo proširenim venama. Ako "ginekološka" bol barem ponekad ublažava, bol u urinarnoj konstanti je vrlo jaka. Osjećaj koji želim ići u zahod također ne nestaje, a pojavljuje se negdje u mokraćnom vratu ili u mokraćnoj cijevi. Rijetko, ali još uvijek se događaju imperativne želje, osjećaj da je mokraća puna, ali zapravo nije. Zbog čestih posjeta toaletu, volumen mokraće se smanjio. Kada mokrenje boli, ja ne mogu ni opisati što, kao da boli u uretri, u perineumu, u mokraći u isto vrijeme. U prvim minutama nakon mokrenja povećava se bol u mokraći. Stalno se probija poput igala u pubisu i međunožju. Jednostavno je nemoguće živjeti, to je dan i noć, nemoguće je pronaći mjesto gdje bi čak mogao zaspati. I sve to već 8 godina uz sve dobre testove urina, usjeve. Cistoskopija još uvijek pokazuje upalu u području trokuta. Neki urolozi su postavili dijagnozu - intersticijalni cistitis, OAB, drugi su rekli da IC nije, kronični cistitis je pisan, ponekad cervikalni cistitis je bio specifičan, drugi su rekli da nema urološke patologije, tražiti nešto drugo. Popio je hrpu antibiotika, a rezultat infuzije kolargola nije dan. To je samo pogoršalo stvari. Neki liječnici propisuju antibiotike, drugi kažu da nema razloga, jer su testovi normalni. Zbog proširenih vena, ovo ili sve isto, javlja se zasebna upala u submukoznom i mišićnom sloju mokraće, tako da nije jasno. ali

IC simptomi su jasni. Savjetovati nešto za liječenje cistitisa. Stvarno se radujem vašoj pomoći. Hvala vam puno unaprijed.

Suosjećam! Ali imate bolove koji nisu tipični za VRVMT, čini se da postoji tromboflebitis. Mislim da ovo treba hitno razjasniti pomoću ultrazvuka zdjeličnih žila.

Za sada će vam takve mjere pomoći:

1. Anti-proširene pantyhose-nositi stalno

2. Jutarnje trčanje ili trčanje na licu mjesta; bicikl za vježbanje. To je strogo i nužno!

No, u nedostatku venske tromboze

3. Dodajte tinkturi Lomonozofije Phlebodia Kirkazona

1 žličica nasjeckanog bilja ulijte 150,0 ml votke, inzistirati 7 dana na tamnom mjestu, povremeno trese, naprezanje. Pijte 20 kapi 3 puta dnevno. Tečaj traje 3 tjedna.

4. Rektalni čepići Troksevazin naizmjenično sa sedentarnim kupkama:

5. Kupaonice za sjedenje

-50,0 grama nasjeckanog bilja prelijte 0,5 litre kipuće vode, ne ohladite se u termosu, insistirajte 4 sata i procijedite. Ulijte u umivaonik s vodom od 36-037 stupnjeva i sjedite 15 minuta.

6. Skupljanje bilja za piće

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 1-1,5 mjeseca, mijenjanje bilja.

Sretno nam, čekamo prve rezultate!

26.04.18. Irina

Moj suprug ima nizak hemoglobin (93 g / l), dok razloge otkrivamo, a noge su mu vrlo otečene. Pokušali su se boriti s edemima uzimanjem Sporyshovog izuzimanja, pritisak je počeo padati (do 90 x 60, puls 56, 59). Koje biljke mogu ukloniti edem, bez naglog pada tlaka? Unaprijed zahvaljujemo na pomoći.

oticanje nogu u večernjim satima, jasan znak zatajenja srca, a to nije šala. Ako su perzistentne i kombinirane s anemijom, patologija bubrega ne može se isključiti.

Ako postoji blago žutilo kože, uzrok može biti povećanje jetre.

Ne možemo isključiti kršenje odljeva kroz vene ekstremiteta, kao rezultat tumora zdjelice.

U svakom slučaju, morate pogledati ovaj minimum:

Ultrazvuk zdjeličnih i želučanih organa, EKG, okultni krvni izmet, urin prema Nechyporenko, serumski feritin, bilirubini

1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne pitke vode jedan sat, zatim dovedite do kuhanja i ulijte u termos bocu jedan sat. Procijedite, stisnite.

Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Odustani nakon 7 dana.

2. Ograničite tjelesni napor, količinu tekućine koju pijete na minimum (ugasite žeđ) i sol do 2,0 grama dnevno.

Možda će to biti dovoljno.

29.03.18 Aina

Imam 52 godine, imam perikarditis nejasne etiologije, nakon što sam posjetio središta Moskve, pregledao me je St. Petersburg Research Institute. Sve infekcije su isključene, napravljena je dijagnoza perikarditisa opskurnih bakterija. edem bez dispneje, tekućina se nakuplja u perikardiju. Do 800 mg. 3 puta nije bilo bušenja. Vaš savjet za bilje? Ja sam hipotonist.

Dobro je da je tuberkuloza isključena, a uzrok se mora tražiti dalje! Ne želim vas uznemiravati, ali to može biti reumatski napad, i druga kolagenoza, pa čak i nepoznati parazit u larvalnom obliku, i oncoprocess s metastazama u perikard.

- 50,0 g zdrobljenog korijena Kupene ulijte 500,0 ml 70% alkohola ili farmaceutskog Gerbotona i inzistirajte 20 dana. Pijte 20 kapi ujutro i poslijepodne, prije jela, uz obvezno uvlačenje u 100,0 vode, ili infuziju šipka.

Dok se priprema tinktura, popijte juhu Cupene:

- 1 tbsp. l. slomljeni suhi rizomi sipati 200,0 ml vode i kuhati na laganoj vatri 7 minuta. Uklonite i insistirajte 1 sat naprezanja. Pijte 1-2 žlice. 3-4 puta dnevno. Tečaj je točno 3 tjedna, pauza od 7 dana i ponovite.

Trava je otrovna, doza ne prelazi!

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 200,0 ml. Pijte 70,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj traje 3 tjedna.

3. Oštro ograničite količinu tekućine u piću i hrani (juha, ukras); sol treba zamijeniti s kalijevim kloridom (ljekarna alternativa soli).

Molimo pošaljite opis eksudata u pismu (mikroskopija, a ne bacculture).

Prije komunikacije, draga Aina, čekam.

29.03.1818. Liana

Jako mi je drago što se brinete za mamu. No, takva kriza pritisak u bilo koje vrijeme može dovesti do vaskularne katastrofe! Nadam se da razumijete. Ortosifon u "tužnoj samoći" NEĆE smanjiti pritisak, vaša majka treba kombinirati lijekove i bilje. Na primjer:

Ravnomjerno usitnite travu i plodove do 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički na male komadiće, a zatim na mlin za kavu; mješavinu ravnomjerno uzimajte biljke s dozom žlica.

- 1 tbsp. smjesu ulijte 300,0 ml hladne vode za piće jedan sat, a zatim zavrijte. Pećite na laganoj vatri ili u vreloj vodenoj kupelji, prekrijte 15 minuta. Uklonite i inzistirajte na satu. Procijedite, istisnite, nadopunite do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela. Tečaj 2 mjeseca, s dnevnom kontrolom tlaka; promjena bilja.

2. Pripreme biraju drugi, ako propisane ne rade, a to je najvažnije.

3. Optimizacija načina života i prehrane - drugi uvjet za normalizaciju pritiska.